Denizli Urban Vehicles för kollektivtrafik städas varje dag

sjöstäder kollektivtrafik fordon städas varje dag
sjöstäder kollektivtrafik fordon städas varje dag

Allmänna transportmedel i staden Denizli Metropolitan Municipality rengörs och desinficeras varje dag. Rengöringsarbete utförs 365 dagar per år för medborgarna att resa i hygienisk miljö.

Tillhandahåller kollektivtrafik i Denizli, Denizli Metropolitan Municipality Transportation A. Municipality. Bussarna inom företaget rengörs och desinficeras varje dag. 50 bussar som servar cirka 230 linjer i stadens centrum städas 365 dagar per år för medborgarna att resa i en hygienisk miljö. Innan han började sin tjänst, Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc. Bussarna, som har utsatts för interna och externa rengörings- och desinfektionsprocesser av städpersonalen vid Operationsdirektoratet, går sedan på sina flyg för att erbjudas medborgarna.

Busshållplatser glöms inte heller

Förutom bussens interna och externa rengöringsarbeten, passerar lagen i Denizli Metropolitan Municipal Transportation Department de busshållplatser som används i staden genom rengörings- och hygienprocesser med jämna mellanrum. Rengöring av busshållplatser utförs oftare, särskilt under vintersäsongen. Det anges att rengörings- och desinfektionsmaterial som godkänts av hälsoministeriet används för buss- och stationsrengöring.

Ångdesinfektionsmaskiner används

Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc. General Manager Turgut Özkan uppgav att rengörings- och underhållskontrollerna av fordonen utförs efter varje återlämnande av tullen, ”All intern och extern rengöring av fordonen utförs varje dag och alla våra bussar görs hygieniska. Vårt mål är att föra folket i Denizli till sin destination i en säker och hälsosam miljö på det mest lämpliga sättet. ” Özkan förklarade att de följer all utveckling noggrant och sa att medborgarna också använder en ångmaskin för att resa under mer hygieniska förhållanden och att denna maskin kan desinficeras till bussens längsta hörn.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar