Komplett tolkning av korsning från Denizli

Denizli Metropolitan Municipality har blivit det blödande såret i staden, trafikproblemet vid korsningen mellan Dumlupinar och High School Street-medborgare har fått full poäng. Medborgare som uppgav att trafikfördröjningen i regionen var över och trafiken lät av trafikstockningen och tackade borgmästare Zolan för arrangemanget.

Denizli är en av de mest flitigt väg, även i en liten trafikstockning och arrangemang som omedelbart låst Dumlupýnar College Street rondellen i korsningen medborgare gav full poäng. Arrangemanget som gjordes av Denizli Metropolitan Municipality i regionen Çıtır Junction, uppskattades särskilt av de regionala branschmännen, men det förflutna är inte provets arbete. Projektet lanserades med överföringen av torget 2661, som kallas Fireboy Garden, till Metropolitan Municipality of Denizli av ministeriet för försvar.

"Allt för vår havsfront"

Borgmästare i Denizli Metropolitan Municipality Osman Zolan påpekade att varje investering de gjorde i hela staden nådde sitt mål att lätta transporten. President Osman Zola, "Detta är projektet insåg vi i vår region, våra boende, räddade vi våra hantverkare och våra medborgare från att använda denna vägtrafiken prövning har blivit gangrenous. Regionaltrafik blev mer strömlinjeformad, säker och bekväm. Jag vill tacka Nihat Zeybekci, ekonomiminister, som bidragit till genomförandet av vårt projekt och alla som bidragit till projektet. Allting är för havet. Hennes

Vad säger medborgaren?

Medborgarnas åsikter om det arbete som utförs i regionen Çıtır Kavşağı är följande:

Turgut Erdoğan (49): Jag är nöjd med arbetet i vår regering, storstads kommun. Tidigare var denna plats orolig, nu tack Gud, allt är bekvämt. Vi är mycket nöjda med våra kommuners verk, vår gud välsigne, vår regering.

Ahmet Beceren (36): I Ramadans månad förra året var dessa vägar outhärdliga. Hornet låter och händelserna slutade inte. Jag hörde inte ens ett hornljud i Ramadan i år. Det är bra, det finns inget jag kan kalla dåligt. Vår kommun fungerar bra, för att inte diskreditera sitt arbete.

Mevlüt Ardıç (29): Jag är född och född, jag är medveten om de förändringar som har pågått i åratal. Det var väldigt bra att ha denna korsning här. Tidigare var det många trafikstockningar. För närvarande är korsningssituationen säker, trafikrelaterade tjänster görs i Denizli. Korsningarna och vägarna är kända. Trafiken var ännu mer avslappnad.

Hasan Aygören (80): Det var väldigt vackert, vårt grannskap, vårt hav. Tidigare fanns det många trafikproblem. Nu kan folk passera enkelt. Det var trevligare, bättre. Tack så mycket till alla som arbetar.

Cumhur Tombalak (33): Vi insåg att åldern var dålig när det nya korsningen gjordes. Ingen trafik, inga horn. Trafiken var väldigt upptagen på morgonen och kvällen. Det fanns horn och olyckor. Korsade vägar, vägar är väldigt bra Denizli trafik var ganska lättad.

Şükrü Gökerman (58): Denna plats var väldigt snäll, låt mig säga tydligt och tydligt. När nybörjargården drogs tillbaka löstes trafikproblemet när utmaningen expanderade. Jag vill tacka borgmästaren i Denizli Metropolitan Municipality Osman Zolan.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar