Huobi referenskod: hynz322

huobi hänvisningskod
huobi hänvisningskod

Remisskoden är koden som ger den högsta provisionsrabatten med 30 % för dina köp och reor på Huobi-börsen. Precis under e-post och lösenord under prenumerationen. huobi referenskod till fältet" hynz3223 Du kan aktivera koden genom att skriva ".

Du kan definiera den högsta provisionsrabatten på ditt konto genom att ange koden hynz3223 i inbjudningskodfältet när du registrerar dig via Huobis mobilapplikation. Om du ska registrera dig hos Huobi via webbläsaren läggs referenskoden till automatiskt när du klickar på referenslänken.

Om Huobi

Huobi Exchange är en onlinemarknadsplats där olika kryptovalutor köps och säljs. Här kombineras alla köp- och säljorder och jämförs med varandra enligt matchningsreglerna. Huobi liknar strukturen för andra kryptobörser i detta avseende.

Individuell grafisk analys kan göras med det grafiska verktyget. Huobi erbjuder ett val mellan sitt eget diagramverktyg och ett TradingView-verktyg. Särskilt nybörjare har lätt att använda många funktioner i Huobi. Sammantaget är Huobi lätt att använda så att även nybörjare på börsen snabbt kan utföra sina affärer.

Är Huobi Exchange populärt?

Huobi grundades 2013 och anses vara en av världens första kryptovalutabörser. Ursprungligen utvecklat endast för den kinesiska marknaden, företaget fortsätter nu med kunder från 170 olika länder. 2017 öppnade de ett huvudkontor i Sydkorea och ett kontor i Japan.

Huobi har varit noterat i Hong Kong sedan 2018. Det öppnade en reglerad kryptobörs i Malaysia 2020. Huobi har mer än 1.300 XNUMX anställda. Huobi erbjuder ett stort antal kryptovalutor och har även gett ut en egen token. Det finns inget insättningsskydd för kryptovalutor i Huobi Wallet. Men enligt aktiemarknaden har man hittills inte stött på någon större säkerhetsrisk.

Huobi tjänster

Eftersom Huobi är en äldre börs har dess team utvecklat en hel del tjänster.

Huobi tjänster inkluderar:

 • Förenklat köp och försäljning
 • P2P-marknad
 • Spot, marginal och terminer
 • Trading bot för att automatisera transaktioner
 • över-the-counter (OTC) mäkleri
 • Insats och andra sätt att tjäna passiv inkomst
 • kryptolån
 • gruvpooler
 • kryptoplånbok
 • molntjänst

Hur man rabatterar Huobi transaktionsavgift Kazanvärma?

 • Fälten på registreringssidan måste fyllas i. Personen måste registrera sig med sitt mobilnummer eller mailadress. Han måste också ange referens-/inbjudningskoden hynz3223 för att dra nytta av transaktionsavgiftsrabatten vid registrering.
 • Du kan nu börja handla på Huobi. Varje framgångsrik transaktion kommer att återbetala 20 % av transaktionsavgiften till personen.
 • Rabatten återbetalas till kontot i slutet av månaden. Kontot måste loggas. Saldon bör hittas på huvudsidan och valutakonto bör väljas.

Huobi insättning

När personen är registrerad och verifierad kan han sätta in pengar på sitt konto. För att göra detta måste insättningsknappen klickas på. Personen kommer sedan att presenteras med tre alternativ: antingen sätta in kryptovalutor eller amerikanska dollar direkt, eller köpa kryptovalutor med kreditkort. Efter en lyckad insättning kan personen börja handla.

Utföra handelstransaktioner (köp – sälj).

Huobi erbjuder många kryptovalutaalternativ. För att handla med dem räcker det att endast sätta in önskat belopp för att handla. Kryptovalutor lagras i Huobi Wallet. Man bör aldrig behålla alla kryptotillgångar på börsen för att skydda sig mot obehörig åtkomst. Det är därför huobi-plånboken är ett viktigt verktyg.

De flesta av Huobis tillgångar förvaras i kalla plånböcker, det vill säga sådana som inte är anslutna till internet. Det är dock viktigt att förvara mynt som inte aktivt handlas i en speciell plånbok.

Huobi erbjuder de senaste tekniska framstegen inom säkerhet. Förutom autentiseringsapplikationer erbjuder den 2-faktorsautentisering i form av SMS.

Plattformen har en avancerad säkerhetsinfrastruktur som håller 98 % av kundernas tillgångar offline i kylförvaringsplånböcker. För att få tillgång till pengar måste användare gå igenom multisignaturprotokollet.

Säkerhet på Huobi

Säkerhet är ett avgörande kriterium vid val av rätt kryptobörs. Det är ofta svårt att skilja välrenommerade börser från bedragare, särskilt med det breda urvalet av utbyten på Internet. Därför är det viktigt på vilket stadium Huobi befinner sig i den här situationen.

Huobi av företag

Huobi Globals hemsida är registrerad på Seychellerna. För kunder är Huobi tyvärr inte reglerad av en finansiell tillsynsmyndighet. Även om ett oreglerat utbyte inte automatiskt är i ett misstänkt tillstånd, saknar det värdefulla skydd och kontroller, så detta bör också beaktas.

insättningsskydd: Huobi erbjuder inte sina kunder insättningsskydd och försäkringsskydd för mynt i plånboken. Enligt egen information använder företaget anti DDOS-skyddssystem och har inte upplevt några större säkerhetsincidenter sedan etableringen.

Av denna anledning är det ett bra alternativ för en person att köpa kryptopengar från denna börs och sedan överföra dem till plånböcker.

Huobi App

Huobi erbjuder sina användare en app för Android och iOS för att handla kryptovalutor på språng. Både nedladdning och användning är helt gratis.

Alla viktiga funktioner är tillgängliga och lätta att använda, så Huobis mobilapp erbjuder ett bra alternativ till desktopversionen.

Fördelar med Huobi

 • Hundratals kryptovalutor
 • Imponerande plattformsgränssnitt
 • Avancerat cybersäkerhetssystem
 • bra kundsupport

Nackdelar med Huobi

 • Fiat stöder inte direkt insättningar och uttag. Överföringar är möjliga med kryptopengaröverföring eller sändning.
 • Verifieringsprocessen är inte särskilt snabb.

Funktioner i Huobi Exchange

Huobi är tillgänglig på alla större operativsystem som Mac, iOS, Windows och Android. Den erbjuder handel med marginaler och terminer, upp till 5x hävstångseffekt och 0,1 % limitorder, marknadsorder och stoplimitorder för Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) och Ethereum (ETH).

Användare kan förhandsgranska sina handelsvolymer i realtid när de anländer. Om man är bekant med Binances SAFU-fond kan Huobis användare enkelt komma åt användarens hedgefond som täcker deras tillgångar och tillgångar.

Plattformen har också en OTC-disk (over-the-counter) med poolhandel för institutionella investerare. Funktionen Smart Chain-analys ger användarna värdefull information om mer än 50 handelsindikatorer. Om allt det inte var nog, erbjuder Huobi också användarna möjligheten att koda handelsbots genom REST API.to, ett applikationsprogrammeringsgränssnitt som interagerar med och integrerar Huobi API-nycklar och webbtjänster.

Huobi accepterade betalningsmetoder

Betalningsmetoder som accepteras på Huobi kan variera beroende på kundens bostad. Till övervägande del erbjuds insättningar av kryptovalutor och köp med kreditkort.

Definitionen av betalningsmetoder åtföljs av skapandet av fondlösenordet. Det är också möjligt att skapa ett alias här. Detta är ett nödvändigt steg när man säljer digitala tillgångar.

Huobi kundtjänst

Kryptoväxling Huobi har 7/24 kundservice. Frågeformulär och support på engelska finns tillgängligt för personalen dygnet runt, både via telefon och online. Huobi har en snabb handläggningstid. Huobi erbjuder också en omfattande FAQ-sektion.

Avgifter och kostnader

Liksom de flesta börser tar Huobi ut transaktionsavgifter. Kryptobörsen har en tydlig prismodell.

Den ordinarie avgiften på Huobi-börsen är 0,2 procent. Dessutom gör Huobi Token börsen relativt billig eftersom den tillåter att handelsavgifterna halveras. Dessutom tillämpas vissa rabatter vid registrering med hynz3223 inbjudningskoden. Det finns inga andra avgifter på Huobi. Både registrering och kontounderhåll är gratis.

https://kriptomaymunu.com/huobi-komisyon-oranlari/ Du kanske är intresserad av artikeln om huobi provisionssatser.

Utvärderingar och slutsatser

Huobi är en beprövad lösning när det kommer till kryptoutbyten. Det är därför börsen kan övertyga framför allt tack vare sitt mycket breda urval av kryptovalutor och erbjuder även pålitlig kundservice. Webbplatsen är dock mestadels på engelska vilket kan göra handel svår. Alla dessa bör beaktas.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar