KuCoin-referenskod: QBSSSYXJ

kucoin hänvisningskod
kucoin hänvisningskod

KuCoin, som är den 5:e kryptobörsen med den högsta dagliga handelsvolymen, är bland de första börsnoterade kryptovalutorna som förväntas stiga. På grund av övervärderingen av kryptovalutor noterade på KuCoin, blir investerare också medlemmar i KuCoin-börsen.

Vad är KuCoin Referral Code?

Användare som vill registrera sig med KuCoin måste först kucoin hänvisningskod ringer ett samtal. Som i varje kryptovalutabörs tas i genomsnitt 0.1% provision från dina köp och försäljningar på KuCoin. Med andra ord kommer du att betala 10.000 USDT i provision för en köp- och försäljningstransaktion värd 10 20 USDT. Men om du blir medlem med en hänvisningskod betalar du XNUMX % mindre provision på varje transaktion.

Om du blir medlem med referenskoden som skrivits ovan kan du definiera den högsta provisionsrabatten som kan delas på KuCoin till ditt konto och få 20 % kommissionsrabatt på livstid från köp- och säljtransaktioner. kazanav!

Om KuCoin Exchange

Kucoin är en mycket flytande kryptovalutabörs som möjliggör enkel handel med en mängd olika kryptovalutor. Produkten är också ständigt ny och utvecklas. Den är också utrustad med API-funktioner som gör det möjligt att anpassa programmet. Kucoin är tillgänglig som en molnbaserad produkt som kan användas direkt från webbläsaren, på iOS och Android mobiltelefoner och surfplattor. KuCoin lanserades 2017, nästan samtidigt som binance.

Sedan dess har KuCoin fortsatt att växa dag för dag. Detta är främst av två skäl. Den första är att KuCoin syftar till att uppmuntra nya registreringar genom att erbjuda nya användare enorma hänvisningsbonusar och gratis tävlingar. För det andra uppdateras börsen ständigt för att inkludera många DeFi-funktioner.

KuCoin lägger till alla huvudfunktioner som är tillgängliga på större börser dag för dag. De flesta av DeFi lanserades på KuCoin lite senare än andra stora kryptoplattformar.

Till exempel, medan KuCoin erbjuder ett stort antal NFT-baserade tokens, har det ingen NFT-marknad. NFT:er är dock kanske det enda området där KuCoin släpar efter sina konkurrenter. Den har ganska överlägsna funktioner överallt annars.

Vem kan använda KuCoin?

Enskilda användare och företag kan använda denna kryptovaluta i ett antal branscher, inklusive investeringar, utbildning, finans, mjukvaruutveckling, redovisning, marknadsföring och medieproduktion.

KuCoin-funktioner

 • KCS: Börsen har sin egen inhemska kryptovaluta som heter Kucoin Shares (KCS) och de ger dagliga incitament till personen att hålla pengarna. Det kommer med lägre handels- och uttagsavgifter än andra valutor, och KCS-innehavare har automatiskt rätt till speciella belöningar och kampanjer. kazanIR.
 • Hög likviditet: Den välfinansierade marknaden har en hög likviditetskvot, vilket gör det möjligt för snabba transaktioner att behandla transaktioner snabbt och enkelt.
 • Säkerhetshantering för tillgångar: Kucoin vidtar åtgärder för att säkerställa att investeringar förblir säkra. Ett team av säkerhetsexperter har i uppdrag att granska kontot regelbundet för att stänga eventuella säkerhetsbrister som säljaren stöter på på vägen. Dessa tjänster skyddar portföljen och skyddar anställda mot digital identitetsstöld och annan cyberbrottslighet.
 • Anpassa: En avancerad API-funktion (Application Programming Interface) gör det möjligt att skräddarsy systemet efter behov.

Hur får man KuCoin välkomstbonus?

Användare kan få tillgång till KuCoin-registreringsbonusen mycket enkelt. QBSSSYXJ Remisskoden måste användas och anges när du först registrerar ett KuCoin-konto. En sak att notera är att varje användare bara kan använda kampanjkoden en gång. Så när någon skapar ett KuCoin-konto för första gången kan de använda den här koden. Berättigad till rabatt som nya användare kazanfloder. Användare som redan har ett konto kan inte dra nytta av registreringsbonusen.

Dra nytta av steg-för-steg-bonusen

Följande steg-för-steg-guide hjälper nya användare att hitta sätt att hämta bonusen.

 1. Användare måste först besöka KuCoins webbplats och starta registreringsprocessen. De kan göra detta genom att klicka på registreringsknappen.
 2. Nya användare måste fylla i relevant information för att komma vidare. Det är mycket viktigt att se till att all information är korrekt.
 3. Därefter kommer nya användare att uppmanas att ange hänvisningskoden. Vid denna tidpunkt, dessa användare QBSSSYXJ Du måste ange referenskoden.
 4. På grund av ökade regler för utbyten måste användarna följa KYC-verifiering och AML-verifieringskrav. För att få full tillgång till KuCoin-plattformen måste användare genomföra ytterligare verifieringskontroller. Detta steg krävs för att aktivera kontot.
 5. Välkomstbonusen eller hänvisningsbelöningarna kommer att krediteras deras konto om användare har uppfyllt alla krav för belöningen.
 6. Användare kan nu börja använda plattformen genom att gå med i KuCoin-hänvisningsprogrammet. Genom att göra detta, ytterligare belöningar och bonusar kazande kommer att kunna.

KuCoin-proffs

 • Utmärkt likviditet med höga dagliga handelsvolymer
 • Enkelt användargränssnitt och handelsplattform
 • Låga transaktionsavgifter
 • Massor av handelstävlingar att delta i
 • Marginal och terminer
 • Proprietära handelsbots som tillhandahåller 7/24 automatiserad handel
 • Avgiftsrabatter för innehavare av KuCoins infödda token KCS
 • Enkelt nog för nybörjare men också med tillräckligt med funktioner för mer erfarna handlare och handlare

KuCoin Nackdelar

 • Utbildningsmaterialet är inte särskilt djupgående
 • Uttagsavgifter kan vara höga i vissa fall
 • Kundsupporten kan förbättras ytterligare

Är KuCoin säkert?

Även om KuCoin inte är reglerat, betyder det inte att de undandrar sig sitt ansvar gentemot sina kunder. Ivriga att visa sitt engagemang för säkerhet, har KuCoin på sin webbplats tillkännagett sitt partnerskap med Onchain Custodian, som beskriver sig själv som "en integrerad depå och öppen finansiell tjänst för företagskunder och ackrediterade investerare att hantera tillgångar på ett säkert, försäkrat och överensstämmande sätt" .

Genom att ha ett antal säkerhetslager som inkluderar industristandardkryptering och autentisering i flera lager, är handlare säkra på att deras pengar är säkra.

Är KuCoin lagligt och reglerat?

KuCoin är en legitim börs som hanterar enorma handelsvolymer och miljarder dollar i kapital varje dag. Grundades 2017 och under utveckling sedan 2013, är KuCoins driftsstandarder i nivå med ledande börser på kryptomarknaden.

Dess VD och grundare, Michael Gam, arbetade tidigare för Ant Financial (numera Ant Group), ett dotterbolag till detaljhandelsjätten Alibaba och Kinas största leverantör av betalningssystem.

Vad kan utvecklas på KuCoin?

Ej licensierad i USA

En kundsupportrepresentant betonade att börsen endast erbjuder tjänster för de länder som anges på sidan Know Your Customer (KYC), och angav att personlig information måste fyllas i för att hjälpa myndigheter att bekämpa illegala affärer och ID måste skickas.

USA har strikta regler för utbyten av kryptovaluta och KuCoin har inte licens att verka i delstaterna.

Det finns flera risker här. För det första kan det finnas en risk för att tillgångar fryser om USA vidtar drastiska åtgärder mot människor som kommer åt olicensierade börser. För det andra erbjuder KuCoin inte samma stöd för overifierade konton i händelse av hacking, bedrägeri eller stöld. Av denna anledning bör användare i USA vara försiktiga.

Begränsade betalningsmetoder

KuCoin tillåter köp av kryptovaluta med fiat, men detta måste göras via en tredjepartsapp. Betalning kan göras med kredit- eller betalkort, Apple Pay och Google Pay eller stabila kryptopengar (usdt, usdc, etc.) överföring från andra börser, men kan inte sättas in via banköverföring.

Kan vara svårt för nya användare

Att använda KuCoins sida är inte lätt om man är ny på kryptovaluta. Däremot live support sohbetDet går att få snabba svar från

KuCoin har en del utbildningsresurser, men det skulle vara bättre att se mycket mer, särskilt med tanke på antalet kryptovalutor som kan köpas. Det finns lite information om de nya kryptovalutorna men inte mycket, så det kan bli nödvändigt att använda andra sajter för forskning.

resultat

KuCoin, liksom sina motsvarigheter Binance Okex, har vuxit mycket under åren sedan starten och konkurrerar fortfarande med dem head-to-head. Börsen erbjuder nästan allt kryptoindustrin har att erbjuda när det kommer till handel och investeringar i kryptotillgångar.

Vid insättning, uttag, handel på spotmarknaderna testas handel på terminsmarknaden och inga problem uppstår.

Utbytet är säkert på många sätt, så att stjäla användarmedel är ganska svårt. KuCoin är fortfarande en av de bästa börserna när det gäller volym och antal listade par.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar