Audi-modeller förvandlas till konserthus med Apple Music

Audi-modeller vänder sig till konserthuset med Apple Music
Audi-modeller förvandlas till konserthus med Apple Music

Audi integrerar Apple Music, som är en prenumerationstjänst för att lyssna på musik, i vissa modeller. Således är det möjligt att komma åt Apple Music-prenumerationer direkt och intuitivt från skärmen Multi-Media Interface (MMI) med hjälp av internetdata i fordon.

Audi-kunder kommer snart att kunna komma åt sina personliga Apple Music-konton direkt från Audis infotainmentsystem, utan behov av Bluetooth eller USB. Användare som ansluter en aktiv Apple Music-prenumeration till sitt verktyg kommer att kunna komma åt appens mer än 90 miljoner låtar, spellistor och personliga mixar från sitt verktyg.

I arbetet, som genomfördes i samarbete mellan Audi och Apple, är applikationen Apple Music integrerad i ljudinfotainmentsystemet. Audi fortsätter att systematiskt digitalisera sina modeller och ser till att interiören gradvis förvandlas till ett tredje bostadsutrymme.

Gäller fordon som redan är på väg

Medan Apple Music-integrationen kommer att användas i framtida modeller, är den planerad att erbjudas till befintliga Audi-fordon på vägen tack vare en automatisk trådlös uppdatering.

Kunder som öppnar Apple Music-appen i Audis infotainmentsystem kommer att kunna logga in med sitt Apple-ID och aktivera Apple Music för sitt fordon genom att följa instruktionerna på skärmen. Efter installationsprocessen kommer det att räcka för dem att ange verifieringskoden som skickats till deras telefon.

Audi-modeller förvandlas till en konserthall på hjul med Apple Music

Tack vare Apple Music-integration blir Audi-modeller en konserthall på hjul genom sofistikerad ljudarkitektur. Som bekant erbjuder Audi en akustisk upplevelse speciellt designad för varje modell. Genom att arbeta med Bang & Olufsen i många år skapar Audi en akustisk upplevelse på hög nivå vid den punkt som den har nått inom ljuddesign.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar