Robotteknologier för att forma framtidens värld

Robotteknik som kommer att forma framtidens värld
Robotteknik som kommer att forma framtidens värld

Teknikpionjären Schunk uppmärksammade den aktuella utvecklingen inom robotteknik vid Connection Days Talks. Som världsledande inom sin sektor kommer Schunk att vara premiumsponsor vid Industrial Robot Automation and Future Conference som kommer att hållas den 22 juni av Connection Days, den digitala evenemangsplattformen för Hannover Fairs Turkey. Schunk Turkey och Mellanöstern Country Manager Emre Sönmez och Schunk Turkey Automation Department Sales Manager Egemen Zengin, som deltog i Connection Days Talks specialsändning före evenemanget, delade uppdaterad information om framtiden för robotteknik och användningen av robotar i Turkiet.

Schunk, som verkar i mer än 50 länder runt om i världen och är världsledande inom robotautomationsutrustning, CNC-maskinens arbetsstycksspänningssystem och verktygshållarmarknaden, kommer att hålla Connection Days digitala evenemang i samarbete med Hannover Fairs Turkey och ENOSAD ( Industrial Automation Manufacturers Association) den 22 juni intog sin plats bland premiumsponsorerna för Industrial Robot Automation and Future Conference, som kommer att hållas på evenemangsplattformen.

Emre Sönmez, Schunk Turkey och Country Manager för Mellanöstern, som deltog i den speciella direktsändningen för Connection Days Talks före evenemanget, sade: ”Som Schunk arbetar vi i nästan alla sektorer. Särskilt fordonsindustrin, bilindustrin, vitvaror, snabba konsumtionsvaror och elelektronik är våra prioriterade verksamhetsområden. Vid den punkt vi har nått idag; Vi befinner oss i en digital mobilitetsålder där flexibla, smarta, självlärande, artificiella intelligensalgoritmer är intensiva och 5G-kommunikationsteknik används. Robotapplikationer kan nu visas i alla fält. När vi tittar på de statistiska uppgifterna om användningen av robotar i branschen ser vi att 796 nya robotar har installerats i Turkiet. Mellan 2014 och 2019 ökade de årliga robotinstallationerna med i genomsnitt 8 procent. Enligt denna tabell kan vi säga att användningen av robotar och samarbetsrobotar i framtidens fabriker kommer att vara på maximal nivå.

Ökande behov av samarbetsrobotar

På tal om Schunks samarbetsrobotlösningar i direktsändningen sa Schunk Turkey Automation Department, försäljningschef Egemen Zengin, ”Samarbetsrobotar verkar som robotsystem som fungerar i samarbete med människor. I praktiken kan den användas som ett hjälpmedel för människor och kan utföra två olika uppgifter samtidigt och i samma miljö. Under vissa förhållanden är full automatisering av produktions- och monteringslinjer ingen ekonomisk lösning, så samarbetsrobotar behövs mer. Med samarbetsrobotar uppstod behovet av snabbare och enklare installation av system. Som Schunk introducerade vi produktgrupper för samarbetsinnehavare och plug-and-play på marknaden. Schunks samarbetsgrupper och plug-and-play-produktlinjer kan också appliceras direkt på robotar från olika robottillverkare. Som den första tillverkaren av denna produktgrupp i världen erbjuder vi ett brett utbud av standardprodukter till olika samarbetsrobotar och lätta robotar. ”

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar