Fuat Oktay, Turkiet för att bli världsledande inom flygfordon

fuat oktay Turkiet kommer att vara världsledande med flygande fordon
fuat oktay Turkiet kommer att vara världsledande med flygande fordon

Vice president Fuat Oktay, som deltog i Efficiency Technology Fair, som inrättades vid ATO Congresium i Ankara, sade i sitt anförande: "När vi kommer till flygande fordon ser du nu ett Turkiet som kommer att spela för världsledningen".

I sitt tal sade Oktay att banbrytande ny och innovativ teknik som artificiell intelligens, autonoma fordon, robotproduktionssystem, förstärkt verklighet och sakernas internet har blivit ett faktum i människans liv och sade: ”Idag är alla faktorer som påverkar produktiviteten direkt påverkas av digital teknik och teknisk utveckling.

Högteknologi innebär hög effektivitet och högt mervärde. Enligt prognosen förväntas banbrytande teknik som molnberäkning bidra med cirka 2030 biljoner dollar till den globala ekonomin 16. En annan sa i rapporten om framtiden för ditt företag efter Kovid-19: "Jag tror att nya jobb kommer att skapas för cirka 2030 miljoner människor fram till 11 tack vare den positiva effekten av automatisering på produktivitet och tillväxt."

Oktay uttryckte att elbilen inte bara handlar om bilen för dem: ”Att höja en separat sektor som kommer att fungera som loket i sektorn inom elektronik, autonom och informatik och fungera som lok i den utvecklade underindustrin inom på samma sätt. Utöver ett Turkiet som säger att vi nu bara är i elektriska fordon finns det investeringar vi har gjort till nästa steg. Med andra ord, när vi kommer till flygande fordon kommer du att se ett Turkiet som kommer att spela för världsledningen. ”

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar