Motul, officiell sponsor för Toyota Gazoo Racing Team Thailand vid Nürburgring 24 timmar

Motul Toyota gazoo racing team Thailand officiell sponsor för nurburgring klockan
Motul Toyota gazoo racing team Thailand officiell sponsor för nurburgring klockan

Toyota Gazoo Racing-teamet kämpar för dåligt väder i Thailand. För att vinna ADAC Total 24 Hours of Nurburgring 2021 slog laget sig samman med Toyota Corolla Altis GR Sport No. 3 och nr. Han valde Motul-oljor för att driva 119. i det förstklassiga tävlingsevenemanget. De förstärker också Toyotas engagemang för "Push the Limit" genom att försvara titeln och ärva den japanska billegenden.

Det thailändska Toyota Gazoo Racing-teamet, som deltog i det första 2014-timmarsmaraton 24, nådde toppen av SP 7 på kort tid på bara 3 år, de har använt Motul-oljor sedan de gick ut på planen. Han noterade förmågan hos teamchef Herr Suthipong Samitchat att förbättra prestandan och tillförlitligheten hos Motul-produkterna: ”Vi använder Motul-oljor i våra motorer. Det är smörjmedlet som valts för båda bilarna under hela tävlingen här. "

Båda bilarna placerades 1 och 2 i samma klassificering. Han bevisade också Motuls styrka genom att vinna lagets första seger under den 2020: e ADAC 48-timmen 24, och 2021 gick Toyota Gazoo Racing Team Thailand in i tävlingen igen. Definitivt med förtroende att lyckas igen. hur är tävlingen? De var tvungna att möta både kraftigt regn och kraftig dimma. En racer kräver full koncentration och förberedelse. där alla asiatiska åkare ställer upp för att möta utmaningen Ett avstånd på 25.4 kilometer med en bil som drivs av Motul-olja är full av fara.

Efter 6 timmar avbröts loppet på grund av kraftigt regn. och låg sikt orsakade flera kollisioner. Efter en paus på 14 timmar, vilket var det längsta stoppet i Nürburgrings historia, fortsatte lopp nummer 120 från första platsen och behöll denna fördel till slutet av loppet. Bil nummer 1 följde pallen på 119: e plats, vilket gjorde att det thailändska laget lyckades vinna SP 3-klassen och uppnådde målet för årets lopp. Det var också Motuls framgång att konsekvent demonstrera den överlägsna prestandan hos oljor som krävs för deras seger.

Denna prestation visar den utmärkta synergin mellan Motul-oljor och Toyota-motorer för maximal effekt. Motul strävar ständigt efter att förbättra prestandan för sina produkter, även under tuffa konkurrensförhållanden. för användning i världsomspännande tävlingar

Dessutom fick Suthipong Samitchat, teamchef, utmärkelsen "Årets ambassadör" för att hedra enastående prestationer. och ADAC tillkännagav Total 24 Hours Nürburgring till världen. Den här utmärkelsen hjälper också till att bygga ett rykte bland Motul-sponsrade team i Asien.

Motul produkter

1. Motul 300V Trophy 0W-40
2. Motul Gear Competition 75W-140
3. Motul Racing Brake Fluid 660 Factory Line
4. Motulbromsrengöring
5. Motul MoCool

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar