Kentkart Mobile Service Vehicle är i tjänst hos Mezit People fram till 30 november

Kentkart mobiltjänstfordon står till tjänst för folket i mezit fram till november
Kentkart mobiltjänstfordon står till tjänst för folket i mezit fram till november

Mersin Metropolitan Municipality fortsätter sina ansträngningar för att säkerställa att medborgarna drar nytta av hälsosamma transporter. Metropolitan kommunen ger medborgarna bekvämlighet för integrering av HES-kod i personliga resekort efter beslutet att vara skyldig att gå ombord på kollektivtrafikfordon med HES-kod inom ramen för COVID-19-åtgärder.


För att medborgarna ska kunna enkelt integrera och undvika densitet, lanserade Metropolitan ett mobilt servicebil samt Akdeniz District Kentkart kontaktkontor. Kentkart Mobile Service Vehicle, som började tjäna framför den tidigare Mezitli kommunen förra veckan, kommer att fortsätta att ta emot transaktioner vid samma tidpunkt fram till den 30 november. Samma tjänst planeras tillhandahållas i andra distrikt under de kommande dagarna.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser