Altınordu Intercity Bus Terminal räknar öppningsdagarna

Altinordu bussterminal räknas som korta dagar för nödsituationer
Altinordu bussterminal räknas som korta dagar för nödsituationer

Med öppningen av ringvägen i Ordu räknar Altınordu Intercity Bus Terminal, som började byggas av Metropolitan Municipality för att avlasta intercity och stadstrafik, öppningsdagarna.


Terminalen, som implementerades av Ordu Metropolitan Municipality på ett område på 22.000 1 kvadratmeter på Eskipazar-webbplatsen, alldeles intill ringvägen, kommer att tas i bruk tisdagen den 2020 december XNUMX. Den gamla busstationen, som fungerar i ett begränsat område och ligger mitt i staden, fortsätter att flyttas.

AVSLAPPAR DEN TRAFISKA LADDNINGEN

Terminalen, som avsevärt kommer att avlasta trafikbelastningen i Altınordu-distriktet; Den består av 26 plattformar, 9 parkeringsplatser för midibussar, 98 parkeringsområden för minibussar i distriktet och byn, 11-bilars kommersiella taxipark, gästparkering för 50 fordon och 20 företagsrum i terminalbyggnaden. Altınordu Intercity Bus Terminal, byggd med ny och modern teknik, är en självförsörjande byggnad och genererar uppskattningsvis 322 XNUMX KW el årligen med hög standard solpaneler placerade i taket. Samtidigt har anslutningsvägarna till terminalen, som kommer att öppnas för användning med sin moderna struktur, gjorts bekväma.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser