Antalya Transportation Inc. SPP kommer att installeras i sin byggnad

GES kommer att etableras i Antalya-transporter som byggnad
GES kommer att etableras i Antalya-transporter som byggnad

Antalya Metropolitan Municipality, Service Building och Antalya Transportation Inc. Det kommer att bli den första kommunen som producerar och lagrar egen elektricitet genom att installera takkraftverk (GES) i sin byggnad.


Antalyas storstads kommun, efter Turkiets nationella vision om klimatförändringar, fortsätter klimatförändringspolitiken med utvecklingspolitiken att integreras. Antalya Metropolitan Municipality, Municipality Service Building och Antalya Transportation Inc., som ökar användningen av rena och förnybara energikällor genom att öka energieffektiviteten. Solkraftverk är installerade på taket på hans byggnad.

NYA SOLENERGIKRAFTANLÄGGNINGAR INSTALLERAS

Antalya Metropolitan Municipality och med arbetet som utförs under matchning i smart city-projektet som syftar till att öka Antalya Turkey Building and Transportation Inc. Solar Power Plant (SPP) kommer att installeras på taket på byggnaden. Det integrerade "energilagringssystemet" och Antalya Metropolitan kommun, Turkiet som producerar sin egen el och blir den första kommunen i butiken.

INSTALLATION Börjar efter en kort tid

Antalya Metropolitan Municipality, som är en av de framstående städerna i Europa som en lokal regering med sina investeringar i förnybara energikällor, kostar 4 miljoner 937 tusen 500 TL “260 kWp / 249 kWe Produktion, 250 kWh Lagring, 81,25 kWp / 80 kWe Produktion, 150 kWh Anbud för installation av solkraftverk på taket med lagringssystem ”. Det företag som vann anbudet kommer att bestämmas efter att förslaget och handlingarna har granskats. Därefter, under de kommande dagarna, kommer installationen av solkraftverk av tak att börja.

Antalya Metropolitan kommun, som aktivt deltar i de aktiviteter som genomförs inom ramen för kampen mot klimatförändringar, syftar till att vara bland de städer som kan erbjuda hög livskvalitet till sina medborgare med låg koldensitet.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser