Elmalı bussterminal räknar dagar

elmali bussterminal räknas dagar
elmali bussterminal räknas dagar

Den nya busstationsbyggnaden som byggdes av Antalya Metropolitan Municipality på ett område på 10 tusen kvadratmeter i Elmalı räknar dagarna. Som en modern och användbar struktur kommer den nya terminalbyggnaden att ge medborgarna en bekväm reseupplevelse.


Elmalıs bussterminalprojekt, där arbeten startade i september 2019, har upphört med order från borgmästaren i Antalya Metropolitan kommun, Muhittin Böcek. Elmalıs bussterminal, planerad med ett modernt och miljövänligt tillvägagångssätt som passar passagerartransportkapacitet, kommer att fungera på sitt nya läge nära statssjukhuset.

DOKSON PERCENTAGE Färdigställd

I byggandet av Elmalı bussterminal, som byggs av Metropolitan Municipality Directorate of Science Affairs, har 95 procent gått. Tillverkningsarbeten för armerad betong och ytterfärg och beklädnad av byggnaden har slutförts. Fina arbeten som undertak, elektriska och mekaniska tillverkningar i byggnaden har nått färdigställningsstadiet. Landskapsarkitekturen på busstationen fortsätter.

TACK FRÅN HALİL ÖZTÜRK

Elmalı borgmästare Halil Öztürk gjorde också observationer vid den nya bussterminalen, som stiger i linje med stadens estetik. Elmalı borgmästare Halil Öztürk, som fick information om arbetena, sa: "Vi vill tacka vår borgmästare i Metropolitan kommun Muhittin Böcek för hans stora ansträngning att föra den nya bussterminalen till vårt distrikt för att tjäna våra medborgare."

MODERN OCH BEKVÄM BYGGNING

8 bussplattformar, biljettförsäljningskontor, halvöppna och stängda väntrum, masjid, skydd, PTT, restaurang, affärsbutiker, polis, polis och administrativa kontor, personalrum, tekniska rum och Den har en öppen parkeringsplats. Den nya terminalen kommer att betjäna stadsbor och turism med denna utrustning.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser