Dag- och nattvård för säker resa i Akçaray

Dag- och nattunderhåll för en säker resa i Akcaray
Dag- och nattunderhåll för en säker resa i Akcaray

Med underhållet utfört av parkens underhållsteam fortsätter en säker resa att tillhandahållas i Akçaray. Nattbehandlingar är lika viktiga som dagbehandlingar. Akçaray tillhandahåller en säker transporttjänst till sina passagerare tack vare linjens underhåll som utförs genom att delvis stänga av elen vid den punkt där linjen stannar helt.

UNDERHÅLL TILL MORGONEN


Kontinuerlig säker resa garanteras i Akçaray med det planerade underhållet som utförs av nattunderhållsteam. I det underhåll som tillhandahålls regelbundet fram till morgonen styrs ledningsunderhåll, strömbrytare, transformatorunderhåll, signalunderhåll, linjesäkerhetskontroll, styrning av skenorna längs linjen, underhåll av ledningar, underhåll av luftkonditionering från a till z.

24-timmars redo lag

24-timmars underhållsteam finns tillgängliga vid General Directorate of Transportation Park. Samordningen av de lag som stannar för omedelbar intervention i eventuella nödsituationer tillhandahålls av kontrollcentret.

FÖR EN SÄKER RESA

Säkerheten i Akçaray och passagerarnas hälsosamma resa garanteras med detta underhåll. Förutom periodiskt underhåll är det möjligt att resa säkert, hälsosamt och i tid med Akçaray, vars säkerhetsnivå har nått den högsta nivån med det underhåll som utförs på linjen. Med alla steg som tagits med mottot säkerhet och hälsa först, är det alltid i förgrunden som passagerarna gör en hälsosam och säker resa.

RENGÖRING I INTERNATIONELLA STANDARDER

Dagen avslutas inte med endast underhåll i Akçaray. Tillsammans med det utförda underhållet är rengöringen också viktig. Med de desinficeringsprocesser som utförs återspeglas Akçarays säkerhet på linjen nästan i fordonet. Fordonets interiör och exteriör rengörs dagligen av professionella team fram till tidigt på morgonen. Tack vare denna rengöring passar spårvagnarna på insidan och utsidan för en hälsosam resa. Tack vare UV-filtret i fordonet maximeras dessutom luftkvaliteten i fordonet.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser