ESHOT-flyg startar i Aliağa

ESHOT-tal börjar i Aliağa
ESHOT-tal börjar i Aliağa

Izmir Metropolitan kommun borgmästare Tunç Soyer tillkännagav att ringtjänster kommer att startas med ESHOT-bussar från İZBAN för att tillhandahålla transport till Aliağa State Hospital, Closed Marketplace och skolområdet.


Izmir Metropolitan borgmästare Tunç Soyer träffade huvudmännen för Aliağalı. Borgmästare Soyer, som lyssnade på behoven i 3 stadsdelar en efter en från mukhtarna vid mötet som varade i 30 timmar, listade de investeringar de kommer att göra i distriktet från reningsverk till dricksvatten och kanalinfrastruktur. Soyer sa, ”Från det sista stoppet av İZBAN startar vi en ringtjänst för att underlätta transporten av våra medborgare till Aliağa State Hospital, Closed Marketplace och Schools-området.

Izmir Metropolitan borgmästare Tunç Soyer fortsätter att besöka distrikten och träffa huvudmännen. Borgmästare Soyer träffade mukhtarer i Yeni Foça och Kiraz förra veckan, och idag träffade han rektorerna i Aliağa och lyssnade på problemen och kraven och gav information om det arbete som ska utföras. Aliağa borgmästare Serkan Acar, kommunala byråkrater och 30 mukhtars deltog i mötet som hölls vid Aliağa Teachers Center. Huvudmännen förmedlade individuellt behoven i sina stadsdelar och tackade president Soyer för det arbete som hittills har utförts. I samband med mötet öppnade Aliağa borgmästare Serkan Acar: ”I dag hittar våra mukhtars chansen att förmedla sina problem och krav till vår borgmästare en efter en. Detta möte kommer att vara till nytta för våra Aliag och Izmir. Vi tackar vår president, sade han.

Borgmästaren Soyer sade att ”mötet som de planerade att hålla med huvudmännen i mars var försenat på grund av pandemin,” Vi är i er närvaro med alla byråkraterna i vår kommun. Vi är redo att lyssna på dina problem, önskemål och förslag ”.

Rening goda nyheter för New Shakran

Vid mötet kom mukhtarnas krav på dricksvatten, kanalinfrastruktur, asfalt och viktiga stenstenar. President Soyer sade att den avancerade biologiska reningsanläggningen var på anbud för att behandla avloppsvattnet som genererades i Yeni Şakran-grannskapet och att de planerar att ta anläggningen i bruk år 2022. Vi kommer att etablera paketbehandlingsanläggningar i stadsdelarna Çakmaklı och Çaltılıdere ”.

Nya brunnar kommer att borras

President gav information om de investeringar som ska göras i dricksvatteninfrastrukturen i regionen, ”År 2019 öppnade vi 5 brunnar i vårt distrikt. Undersökningar har börjat tillhandahålla nya vattenbrunnar till distrikten Güzelhisar, Yenişakran, Hacıömerli, Kapıkaya, Yukarı Şehitkemal, Aşağı Şehitkemal, Çaltıdere, Horoz Gediği, Kara Kuzu och Uzun Hasanlar. Vi går till ett anbud för att lägga ett nytt nätverk i distrikten Çoraklar och Samurlu. Vi arbetar också med att lägga ett nytt nätverk på 88 kilometer i stadsdelarna Aşağışakran, Bahçedere, Kapıkaya, Bozköy och Yüksekköy. Dessutom kommer dricksvattennätet i stadsdelarna Hacı Ömerli och Bozköy att förnyas ”.

Kanalinvesteringar kommer

IZSU: s generaldirektorat uppgav att det inhemska avloppsvattnet i distrikten Yukarı Şehit Kemal, Aşağı Şehit Kemal och Bozköy kommer att levereras till Türkellis avloppsreningsverk, och Şehitkemal Creek är i återvinningsprogrammet. Det informerades om att projektstudierna för lösningen av avloppsvatten och regnvattenproblem i stadsdelarna Uzun Hasanlar, Samurlu, Çıtak, Çoraklar, Güzelhisar, Horozgediği, Kapıkaya, Karaköy, Karakuzu och Yüksekköy har påbörjats. Dessutom konstaterades att anbudsarbetet för förbättring av den 500 meter långa bäcken i Yukarı Şehitkemal-distriktet fortsätter.

"Skogen av mukhtars av Izmir" kommer

Vid mötet gav borgmästare Soyer också ytterligare goda nyheter till huvudmännen och meddelade att de kommer att förvandla skogsplanteringsområdet i Kabalak till 'İzmir mukhtars' forest 'och att de kommer att kalla alla mukhtars i İzmir den 19 oktober och utföra skogsarbeten här.

Stöd för jordbruk och djurhållning

Borgmästare Soyer tillkännagav att de kommer att starta ett arbete för att lägga İZTAŞIT-applikationen i Seferihisar för att lösa transportproblemet och öka transportkvaliteten i Aliağa. President Soyer sa efter att mukhtrarna uttryckte internetproblemet i distriktet att problematiska områden kommer att meddelas till GSM-operatörer och att de kommer att möjliggöra tillgång till internet och EBA genom att aktivera EBA-åtkomstverktyg för barn i regioner där internet inte är tillgängligt alls. Çıtak Muhtarı Hüsnü Güleç stödde produktionen av granatäpplesirap och förpackning och marknadsföring av produkten. Güleç tackade lagen i Izmir Metropolitan Municipality, som gjorde sitt arbete som lindningsklockor på bästa möjliga sätt. Borgmästare Soyer uppgav att de skulle ge nödvändigt stöd för att öka produktionen av granatäpplesirap och varumärkesvärde i regionen. Soyer sa, "Vi kommer att göra vad vi kan för utvecklingen av jordbruk och djurhållning i regionen." Yeni Mahalle Muhtar Fatma Güvercin tackade borgmästare Soyer för att sagahuset skulle öppnas av İzmir Metropolitan Municipality i grannskapet.

Ringtjänsten startar

I slutet av mötet tackade Soyer muhtarna för deras känslighet för sina stadsdelar och sa, ”Det var ett trevligt möte. Jag tackar er alla. För oss är du sättet att nå medborgarna. Det fanns en efterfrågan på att asfaltera gatorna i Lausanne, Atatürk, Anadolu och Cengiz Topel. Vi startar dessa omedelbart. Från sista stoppet på IIZBAN börjar vi ringa tjänster med våra ESHOT-bussar för att tillhandahålla transport till Aliağa State Hospital, Closed Market Place och Schools ”.

Asfaltinvesteringar fortsätter

İzmir Metropolitan Municipality har också utfört asfaltarbete på en 11 kilometer lång väg och 18 kilometer vanlig väg i distriktet under det senaste halvåret. I slutet av året kommer den 3 kilometer långa vägen och den 28 kilometer långa slättvägen att vara asfalt. Det har informerats att tio tusen kvadratmeter nyckelbeläggningsstenar har lagts under det senaste halvåret och att 25 tusen kvadratmeter nyckelbeläggningsstenar kommer att läggas i slutet av året.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar