Karaismailoğlu Undersökt på Malatyas tågstationsplats

Karaismailoğlu gjorde undersökningar i Malatya Station Field
Karaismailoğlu gjorde undersökningar i Malatya Station Field

Karaismailoğlu gjorde utredningar vid Malatya tågstation; Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, som kom till Malatya för att göra en serie besök och kontakter, besökte TCDD Malatya tågstation. Minister Karaismailğlu välkomnades av TCDD: s femte regiondirektör Aliseydi Felek och den medföljande delegationen.


Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, Malatyas guvernör Aydın Baruş, Malatya Metropolitan kommun borgmästare Selahattin Gürkan, gjorde observationer vid Malatya Station-området med suppleanterna och den medföljande delegationen.

TCDD Malatya femte regiondirektören Aliseydi Felek informerade transport- och infrastrukturministern Karaismailoğlu och den medföljande delegationen om arbetet.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar