Kollektivtrafik gratis för studenter att ta YKS-examen i Denizli

masstransport gratis för studenter som tar examen till sjöss
masstransport gratis för studenter som tar examen till sjöss

Bussar i Denizli Metropolitan Municipality fungerar för studenter som kommer till YKS 27-28 juni, där det finns utegångsförbud. Kommunala bussar, som kommer att vara i drift under entré- och utgångstider, kommer att vara kostnadsfria för dem som går in i YKS och examinatorer.


De kommer att uppleva spänningen i examen för högskoleinstitutioner (YKS) den 27-28 juni i Denizli, och de kommer att kunna nå examensområdena gratis med bussar från Denizli Metropolitan Municipality. Denizli Metropolitan Municipality-bussar, som kommer att vara i drift vid ingången och utgången av YKS 27-28 juni, när utegångsförbud är begränsade, kommer att vara gratis för examensgivare och examinatorer. På de nämnda datumen kommer studenter och examinatorer som kommer till YKS att kunna dra nytta av Denizli Metropolitan Municipality-bussar gratis genom att visa examensdokumentet eller tjänstemän till förarna. Stadsbussarna, som kommer att starta sina ordinarie flygningar 27-28 juni när det finns utegångsförbud, kommer att stoppa sina flyg klockan 10.15. Bussar kommer att vara i tjänst vid examens slut.

"Våra studenters framgång kommer att göra oss lyckliga också"

Denizli Metropolitan borgmästare Osman Zolan önskar framgång för alla studenter som kommer till YKS och sa: ”Jag tror att våra unga människor, som vi kommer att anförtro vår framtid, kommer att bli framgångsrika i examen de förbereder under året och önskar dem all framgång. Jag vill också tacka alla utbildningsmiljöer och föräldrar som arbetar för att bygga en bättre framtid för våra unga. ” President Osman Zolan uppmanade alla sina landsmän att följa de åtgärder som vidtagits för helgen, och sa: "Våra studenters framgång kommer att behaga oss."Var den första att kommentera

Yorumlar