Citizen Riding Fast Train från Sivas HalkalıKommer till

medborgare som åker på snabbtåg från Sivas till allmänheten
medborgare som åker på snabbtåg från Sivas till allmänheten

Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu: Vi strävar efter att öka vår höghastighetståglinje från 5 200 till 5 500 kilometer på fem år.


Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, den 24: e sessionen "Digital Future", som arrangeras av ministeriet för transport och infrastruktur inom ramen för "Digital Future Summit in Transportation and Infrastructure" som organiseras av ministeriet för transport och infrastruktur inom ramen för kampanjen "Digital Awareness and Cyber ​​Homeland" svarade på frågor.

På frågan om sitt eget liv uttalade Karaismailoğlu att transportindustrins äventyr startade i Istanbul Metropolitan Municipality, där han startade sin verksamhet 1995, och att IMM var som en skola vid den tiden och gav dem stora upplevelser.

Karaismailoğlu uppgav att Istanbul hade stora revolutioner i denna process, de verk som skulle passa i århundraden gjordes på 25 år, viktiga projekt som Marmaray, Yavuz Sultan Selim, Eurasia Tunnel lades fram och staden var ett exempel för världen på detta område.

Karaismailoğlu beskrev de projekt som genomförts inom området transport och infrastruktur i Istanbul under de senaste 25 åren och betonade att de planerar framtiden och att det kommer att finnas ett 510 kilometer stort tunnelbananät i Istanbul med de som börjar nu.

“Längd på höghastighetståg kommer att nå 5 500 kilometer”

Minister Karaismailoğlu uppgav att de har investerat 17 miljarder liror i transport och infrastruktur på 880 år och sa att det mesta av denna investering har gjorts på motorvägen och att en punkt har nåtts i detta område över tid.

Med uttryck för att de fokuserade på järnvägsinvesteringar med 2013 och att de befinner sig i ett genombrott inom detta område fortsatte Karaismailoğlu sina ord enligt följande:

”Våra medborgare kommer att möta järnväg oftare under de kommande fem åren. Järnvägssatsningens vikt kommer att öka. Vi har mycket viktiga planer inom områden som industriens anslutning till järnvägen, logistik och transport. Vi planerar de kommande 5 åren, 50 åren. Vårt land träffades för första gången med höghastighetståg för några år sedan. Vi har för närvarande mer än 100 tusen kilometer järnvägslinjer. Vi kommer att öka vår järnvägssystemlinje till 12 tusen kilometer på fem år. Vi strävar efter att öka vår höghastighetståglinje från 5 kilometer till 18 5 1200 kilometer på fem år. ”

“Citizen Who Riding Fast Train From Sivas HalkalıDet kommer att gå tills "

Transport- och infrastrukturminister Karaismailoğlu, Ankara-Sivas höghastighetståg öppnas i år, en medborgare i Sivas som tar ett höghastighetståg från Istanbul Halkalırapporterade att det skulle vara borta tills.

Med uttryck för att höghastighetståglinjen Ankara-Konya för närvarande körs och att de kommer att ta Konya till Karaman och därifrån till Ulukışla, förklarade Karaismailoğlu att de kommer att gå med Adana-Mersin-linjen och sedan ansluta Adana-Gaziantep-linjen från Mersin.

Karaismailoğlu uppgav att de kommer att ansluta Bursa till Ankara-Istanbul-linjen och Istanbul till Kapıkule-gränslinjen, Çerkezköy-Kapıkule rapporterade att linjen pågår.

Karaismailoğlu betonade att de kommer att väva över hela landet med banor som spindlar, och uttalade att de kommer att lägga fram viktiga visionprojekt.

”Arbeten har inte slutat på någon av våra 4 XNUMX byggplatser”

Minister Karaismailoğlu uttalade följande om hur investeringarna fortsatte under epidemiprocessen:

"Turkiet har hela vår webbplats. Cirka 4 tusen. Under epidemin stängdes inga byggplatser över hela landet. Vi har vidtagit alla säkerhetsåtgärder och våra försiktighetsåtgärder när det gäller mask och rening. Vi hade en framgångsrik pandemiprocess. Inget av vårt arbete har slutat. På utegångsdagen höll vi en ceremoni för att se ljuset i Gayrettepe, 70 meter under marken. ”

Karaismailoğlu uppgav att byggandet av Çanakkale-bron 1915, som är världens största medellångprojekt, fortsätter utan dröjsmål och att de fortsätter att göra mycket viktiga projekt över hela landet.

Minister Karaismailoğlu: ”Den 11 juli öppnar vi Botan Bridge med vår president i Siirt Pervari. Det är ett teknologiskt arbete som utförs av det balanserade cantilever-systemet med en central öppning av Turkiets största bro. Det ger bekväm transport till våra medborgare där. ” sa.

“Det inhemska elektriska tåget kommer att ta ner på rälsen om tre månader”

Transport- och infrastrukturminister Karaismailoğlu uppgav att de inte hade några svårigheter med transport och kommunikation under epidemin, och att de snabbt anpassade sig efter den post-pandemiska processen.

Förklarande av att de har utvecklat nya planer för utsläppsminskning, logistik, mobilitet, transport, e-handel, big data, molnteknologi och digitalt rymd, İsmailoğlu talade om dessa mål.

Karaismailoğlu, Turkiet kommer att ge möjlighet att resa de 160 kilometerna Observera att snabbt gjorde det lokala och nationella elektriska tåget, kommer detta tåg att starta fabrikstestet, han betonade att i rälsen inom tre månader.

Minister Karaismailoğlu uppgav att de syftar till att öppna 38 km från Gayrettepe-Istanbul Airport nästa år, och 32 km Istanbul Airport ett år efter denna öppning.Halkalı Han förklarade att de syftade till att sätta i bruk tunnelbanelinjen.

5G Karaismailoğlu Med hänvisning till inledande tester i Turkiet, de berörda institutionerna på detta område och de gjorde ett stort arbete med organisationer, nyligen lagt till orden kan ge ett stort evangelium.Var den första att kommentera

Yorumlar