Kollektivtrafik gratis för studenter att gå tentor i Eskişehir

Kollektivtrafik till studenter som tar tentor i Eskisehir är gratis
Kollektivtrafik till studenter som tar tentor i Eskisehir är gratis

I examen för institutioner för högre utbildning, som kommer att hållas 27-28 juni och där miljoner kandidater kommer att delta, kommer spårvagnarna och bussarna att betjäna gratis i Eskişehir för sina familjer och examinatorer. I uttalandet från Metropolitan Municipality uppgavs det också att fri mask kommer att delas ut till studenterna som använder kollektivtrafik inom ramen för applikationen som kommer att gälla under begränsningen.


Liksom med LGS förra helgen kommer transporten att vara gratis på YKS i helgen. Kandidater, familjer och examinatorer som kommer att genomföra examen för högre utbildningsinstitutioner under begränsningen 27 juni och 28 juni, som är utegångsförbud, kommer att kunna dra nytta av gratis transport. Inom ramen för ansökan uppgav tjänstemännen att bussar och spårvagnar som tillhör Metropolitan Municipality kommer att vara gratis mellan lördag 27 juni, mellan 06.00 och 15.00, och söndag 28 juni, mellan 06.00 och 18.30.

Med uppgift om att alla kommunens enheter, särskilt Kalabak Water Distribution Vehicles, varnades för att genomföra sina studier tyst under provtimmarna, uppgav tjänstemännen att förmånstaxier kommer att vara på tjänst under helgen, förutsatt att reservationer görs en dag innan för kandidater med funktionsnedsättningar.Var den första att kommentera

Yorumlar