Ordförande Insekt undersöker tredje etappen Järnvägssystem fungerar

president Bocek studerade scenstationsstudierna
president Bocek studerade scenstationsstudierna

Antalya Metropolitan borgmästare Muhittin Böcek undersökte infrastrukturarbetena på Meltem Boulevard inom ramen för det tredje etappsystemet. Med information om de pågående studierna uppgav borgmästare Böcek att arbetena i Meltem-scenen kommer att slutföras inom två månader.


Antalya Metropolitan borgmästare Muhittin Böcek undersökte infrastrukturarbetena på Meltem Boulevard inom ramen för det tredje etappsystemet. Med information om de pågående studierna uppgav borgmästare Böcek att arbetena i Meltem-scenen kommer att slutföras inom två månader.

Arbetet fortsätter i det tredje stadiet Rail System-projektet i Metropolitan Municipality, som kommer att ansluta Varsak till centrum med Otogar, Antalya Training and Research Hospital. Arbetet med scenen för Meltem-Antalya Training and Research Hospital fortsätter efter att våningsföreningen på Dumlupınar Boulevard tas i bruk. Infrastruktur och förskjutning utförs på Meltem-stadiet. Metropolitan kommuns borgmästare Muhittin Böcek fick information från entreprenörsföretagets tjänstemän genom att undersöka infrastrukturarbeten på plats i det tredje etappstelssystemet på Meltem-scenen. President Insect meddelade att arbetet på Meltem-scenen kommer att slutföras inom två månader.

560 MILJON TL UTGIFTER GÖRDA

Med uppgift om att Metropolitan kommuns arbete fortsätter i de 19 grannskapen i 913 distrikt i Antalya, sa borgmästare Böcek följande om järnvägssystemet fungerar i Meltem Mahallesi, ”Detta är det mest speciella och största kvarteret i vårt Antalya. Det finns en stadion på ena sidan och Antalya Training and Research Hospital på den andra. Från och med dagen vi tillträdde har vi fortsatt vårt arbete med det tredje etappstelssystemet från Kepez fram till nu. Vi har använt 3 miljoner TL hittills. ”

JUNCTION öppnar den 7 juni

Borgmästare Böcek sa att korsningen, som är mycket viktig för Akdeniz University, kommer att öppnas den 7 juni och sa: ”Vi byggde övergången. Vi slutför korsningen den 7 juni. Förhoppningsvis har vi slutfört avsnittet till Antalya Training and Research Hospital om två månader. Å andra sidan, vid Meltem, som också är en av de största stadsdelarna i Antalya, har vi förnyat både avlopps- och vattenkostnaderna i denna möjlighet. ”

Jag ber om ursäkt till medborgaren

Tack vare entreprenörsföretaget och de anställda sa president Böcek: ”Vi har naturligtvis vissa svårigheter i denna utmanande pandemiprocess. Vi gör snabbt det som måste göras här mot varje utmaning. Vi störde våra medborgare. Vi ber om ursäkt till våra medborgare för detta besvär. Om dessa tjänster inte tillhandahålls, kan vi inte komma till Antalya Training and Research Hospital. Våra medborgare från Kepez, som är det största distriktet i Antalya, kommer till vårt Antalya utbildnings- och forskningssjukhus med ett järnvägssystem. ”

FÅR ÄR FULLSTÄLLD TILL SLUTET AV ÅRET

Med betoning på att järnvägsstationen som ligger vid ingången till busstationen ligger 28 meter nedan, konstaterade borgmästare Böcek att bussstationen skulle vara klar inom 6 månader och medborgarna kommer till busstationen med lätt järnväg från varje region. Han konstaterade att arbetena på borgmästaren Insekt Meltem kommer att slutföras i slutet av detta år. Han sa att entreprenörsfirman fortsätter att arbeta dag och natt för detta.

Efter utredningen besökte president Insect taxibutikerna på Meltem Boulevard och pratade. President Böcek firade också butikerna Ramadan Holiday.Var den första att kommentera

Yorumlar