4 busslinjer för service i 17-dagars begränsning i Antalya

Busslinjen kommer att betjäna dagliga begränsningar i Antalya
Busslinjen kommer att betjäna dagliga begränsningar i Antalya

Inom ramen för kampen mot koronavirusutbrottet, efter att utegångsförbudet förklarades 23-24-25-26 maj, under Ramadan, genomförde Metropolitan Municipality de nödvändiga åtgärderna och förberedelserna. Metropolitan borgmästaren Muhittin Böcek uttalade att den välsignade Ramadan-festen kommer att firas hemma på grund av pandemin, och att de har vidtagit nödvändiga försiktighetsåtgärder och åtgärder för att antarianerna ska ha en hälsosam, bekväm och fredlig semester. Med uppgift om att de berörda enheterna i kommunen kommer att vara på tjänst under högtiden, sade borgmästare Böcek: ”Vi kommer att vara på tjänst för att förhindra att våra sjuksköterskor får problem under den fyra dagars begränsningsperioden. Fira din semester med lugn hemma. Även om vi inte kan krama, är våra hjärtan ett. Glad helg, ”sa han.

ALO ASAT 185


Under den här processen kommer generaldirektoratet för vatten- och avloppsadministration i Antalya (ASAT) också att ha ett vaktteam inför eventuella negativa problem som kan uppstå i vatten- och avloppstjänster. ASAT-tjänstemän uppgav att i händelse av vattenfel kan medborgarna ringa ALO ASAT 185 24 timmar om dygnet.

PÅ FÖRSTA TID

Metropolitan Municipality Fire Department avdelning kommer också att vara på tjänst under semestern. Brandmän kommer att arbeta dygnet runt med 42 olika grupper och 560 personal i Antalya. Brandmän och motoriserade team i distrikten, särskilt Central Group, kommer att vara redo 24 timmar för en eventuell brand. Medborgare kommer att kunna rapportera brandanropet till 24 Emergency Call Center per telefon.

CEMETERY kommer inte att besöka

Inget besök kommer att göras på kvällen till denna Eid al-Fitr på kyrkogården, som är bland de mest besökta platserna för varje semester. Kyrkogårdar är bara öppna för martyrfamiljer. Familjer av martyrer kommer att kunna besöka martyrer inom ramen för pandemiska åtgärder.

FÖR MEDARBETARE VAR DET OM 17 TID

Antalya Metropolitan Municipality har planerat att tillhandahålla kollektivtrafik för hälso- och sjukvårdspersonal, offentliga och andra anställda, som är skyldiga att arbeta inom ramen för det 22-dagars utegångsförbud som börjar på natten den 4 maj. Under 4-dagars utegångsförbud kommer det att finnas 17 rader på en gång. Antray och nostalgi spårvagn kommer inte att tjäna i denna process.

DET Börjar kl 06.00:XNUMX

VF01, AC03, AF04, KC06, LC07, KL08, LF09, LF10, UC11, VL13A, DC15, TC16, CV17, MD25, KC35, MF40, VF66, plattnumrerade huvud- och bagagerumsledningar har utegångsförbud den 23-26 maj. fortsättning följer. Flygningarna, som börjar klockan 06.00:06.00 på morgonen, kommer att hållas ofta på morgonen och kvällen. Antalyanerna om resorna kommer att kunna spåra var kollektivtrafiken är från Antalyakart Mobile Application. Dessutom kan information erhållas från transportcentralen på 21.00 0242 606 07 mellan 07-XNUMX. Sjukvårdsarbetare kommer att dra nytta av transporten gratis genom att visa sina personalkort.

LAG TILL MILJÖHÄLSA

Antalya Metropolitan kommuns miljöhälsoteam kommer att vara på dygnet runt i centrum och alla distrikt under semestern. 7 24 2 personal, 300 vektorkampfordon och 118 städbilar kommer att göra att Antalyafolket har en bekväm semester.Var den första att kommentera

Yorumlar