Ingen passering till felaktig parkering i Izmit

Det finns ingen tid att parkera felaktigt i izmit
Det finns ingen tid att parkera felaktigt i izmit

Kocaeli Metropolitan Municipal Police Department-team arbetar hårt för att säkerställa fred och allmän ordning i många delar av staden. Trafikpolisteam genomför strikt administrativa kontroller av fordon som parkerar felaktigt så att trafikflödet genom staden inte avbryts. I detta sammanhang tillämpades straffrättsliga förfaranden för fordon som parkerar dubbla rader på Turan Güneş Street i Izmit-distriktet, upptar funktionshindrade parkeringsplatser och parkerar på det gröna området på torsdagsmarknaden.

PUNITIVT FÖRFARANDE ANVÄNDS OCH RITAS


Metropolitan Traffic Police-team, som utför sina inspektioner tätt i distriktet Izmit, utför sitt arbete tillsammans med de team som är anslutna till Kocaeli Police Department. I de inspektioner som genomförts så att medborgarna inte har problem när de kör med sina fordon i stadens centrum, fordonen som parkerar parkeringsplatsen i grönområdena på torsdagsmarknaden och dubbelradig parkering och parkering i grönområdena på torsdag. Efter det straffrättsliga förfarandet dras fordonen in på parkeringen av teamet för Metropolitan Traffic Police.

MEDDELANDE TILL 153

Metropolitan Municipal Police Department: s team implementerar de fordon som krävs enligt trafiklagen nr 2918 och kommunala order och förbud, som upptar de körfält som är reserverade för smidig framsteg i trafiken. När känsliga medborgare upptäcker en sådan situation kan de ringa 153, Metropolitan kommuns callcenter.Var den första att kommentera

Yorumlar