Shift2Rail Info Day Event Held

Shiftrail informationsdagshändelse organiserad
Shiftrail informationsdagshändelse organiserad

Ett informationsdagshändelse hölls i Ankara TÜBİTAKs presidentbyggnad den 2 för Shift2Rail Joint Venture (S2020R JU) 22.01.2020-samtal. På vår organisations vägnar, TCDD vice verkställande direktör Bilal Nailçı, TÜBİTAK vice president Dr. På Shift2Rail Joint Venture, organiserat med deltagande av Orkun Hasekioğlu, Shift2Rail Joint Venture-direktör Carlo M. Borghini och många tjänstemän, och som det största FoU- och innovationsprogrammet inom järnvägstransportforskning i Europa, informerades deltagarna om 2020-samtalets ämnen och tillämpningsvillkor.


I sitt tal, TCDD vice verkställande direktör Bilal Nailçı; ”Som TCDD strävar vi efter att vara en pionjär och vägledning inom området regional aktivitet i dessa internationella organisationer där förbättringen av det nuvarande läget för järnvägsteknologier och FoU-verksamheten samordnas. I linje med era behov och krav organiserar vi workshops med andra järnvägsaktörer och producerar innovativa lösningar inom järnvägssektorn.

, Världens största civila FoU-strategi i Europeiska unionen 7 ramprogram, Turkiet projekt som genomförs i 1213, fick stöd av 196 miljoner euro. Vår organisation, som genomförde sju av dessa projekt, gav cirka 7 tusen euro från Europeiska unionen.

Också 7 äger rum ramprogram Europeiska unionens program som stöder innovationsprojekt FoU och i uppföljaren Horizons även 2020. TCDD i 5 projekt med ett bidrag på cirka 287 tusen euro för EU: s andel i Turkiets totala projekt var 2.20% ,. "Han sa.

Nailçı sade: ”Med lanseringen av Horizon 2020-programmet 2014, fortsätter vår förening, som är den enda accepterade medlemmen av detta initiativ, sin verksamhet aktivt i riktning för järnvägsarbeten i Europa av Shift2Rail-initiativet. Vi startar ytterligare ett Shift1Rail-projekt för järnvägsinfrastruktur i år.

Vi arbetar för att realisera våra mycket viktiga FoU-projekt inom infrastruktur, såsom utveckling av infrastrukturkomponenter inom ramen för Horisont 2020-programprojekt, optimeringsstudier om vibrationer och buller, utvecklingsaktiviteter för kryssningsäkerhet och det nationella signalarbete som vi har utfört med universitetet och TÜBİTAK. ”

Rail Technologies Transportation Institute

”Som ett resultat av samarbetet mellan ministeriet för vetenskap, industri och teknik och ministeriet för transport och infrastruktur etablerade vi Rail Technologies Transportation Institute i samarbete med TÜBİTAK och vår organisation.

TCDD genomför sina forsknings- och utvecklingsaktiviteter med långsiktiga planer och innovativa arbeten som täcker framtida teknik. Intelligent, autonom, digitaliserad, miljövänlig, lätt materialteknologi är i fokus för dessa aktiviteter.

Som järnvägsaktörer började vi arbeta med att producera inhemsk höghastighetstågsteknik. Vårt arbete fortsätter inte bara inom fordonsteknologi utan också för konststrukturer, stationer, infrastruktur och överbyggnadselement som utgör järnvägen.

Det är mitt i vår vision att möta den tekniska utvecklingen under den dynamiska strukturen, att tillgodose ålderns behov och att upprätthålla en pålitlig identitet i kundernas ögon.

Vi bryr oss om överföringen av teknologiska genombrott och kunskap inom andra sektorer till järnvägssektorn. Med introduktionen av högteknologiska produkter som nationella bilar och obemannade flygbilar vid detta genombrott i vårt land är höghastighetståg, autonoma tåg, maglev-tåg, smarta stationer och miljökänsliga applikationer bland våra projekt vi kommer att inse under den kommande perioden.

shift2rail 2 Entity utöver vår direkt till projekt av alla organisationer som är verksamma inom järnvägssektorn i Turkiet eller ingå i ett indirekt sätt kommer vårt land att ha en mycket viktig och positiva resultat för järnvägssektorn. ", sade han.

I sitt tal på Carlo M. Borghini, chef för Shift2Rail Joint Venture, gav Shift2Rail information om ämnena 2020 och gav information. Följaktligen är IP1- högkapacitet och snabba ekonomiska och pålitliga tåg, IP2- avancerade trafikstyrning och kontrollsystem, IP3- ekonomisk, hållbar och säker infrastruktur med hög kapacitet, IP4- informationsteknologi för intressanta järnvägstjänster, IP5- hållbar och attraktiv Teknologier för europeisk godstransport.

I sitt tal delade Borghini grunderna i strukturen för Shift2Rail-2-programmet och uttalade att de förväntar sig att TCDD och andra järnvägsinstitutioner och universitet kommer att spela fler roller. Han uttalade att inom ramen för Shift2Rail-2-programmet, som är en fortsättning av Shift2Rail, kommer forskning om smarta, autonoma, miljövänliga och lättare materialtekniker och digitaliseringsfrågor att stödjas.

Vikten av att arbeta tillsammans i förverkligandet av avgörande betydelse, och interaktion i den internationella järnvägssektorn för Turkiets EU-järnvägar betonades. Med framtida teknik syftar det till att järnvägstransporter kan drivas autonomt och över gränserna utan problem, därför arbetar alla intressenter tillsammans och utvecklar teknik tillsammans.

På grund av det stora deltagandet i informationsdagen och intressena från järnvägssektorns intressenter beslutades att göra en ny organisation med TCDD och Shift2Rail i april nästa år.

TCDD General Manager Ali İhsan Uygun, som deltog i middagen efter evenemanget, utvärderades med ASELSAN transport- och energisektorsdirektör Günay Şimşek och andra delegationer.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar