Djurvänliga bussar på vägen i Kocaeli

Djurvänliga bussar på vägen i Kocaeli
Djurvänliga bussar på vägen i Kocaeli

Transportation Park, ett av filialerna i Kocaeli Metropolitan Municipality, initierade Animal Friendly Transportation Project, som genomfördes i samarbete med direktoratet för veterinärbranschen under avdelningen för hälsa och sociala tjänster. Inom projektets omfattning gavs katthundmat till alla förare av TransportationPark i specialpaket. Förarna kommer att mata gatodjur som de ser på vägen från maten kvar på sina fordon.

DYRVÄNLIGA TRANSPORTSTICKERS

Parken anbringade också djurvänliga transportklistermärken på 336 bussar som går till alla stadsdelar. Speciellt utformade klistermärken fästes på fordonsdörren. TransportationPark, som tillhandahåller transport till Kocaeli, har lyckats skriva under ett annat projekt som kommer att göra en skillnad och vara ett exempel.

DISTRIBUTERAD TILL ALLA KÖRARE

Katt-hundmat lämnades i specialpaket för alla bussar som tillhör transportparken. Inom projektets omfattning släpptes informationstexten också till förarna. När katter eller hundar ses på vägen ombads förarna att köra fordonet till ett säkert ställe och ge maten in i fordonet till djuren.

ALLT FÖR GATDYR

Tilldela en exempelprojekt signatur hela Turkiet ulaşımpark han slår vägen tänker på herrelösa djur. TransportationPark, som i viss mån vill stödja gatodjur, matar katterna eller hundarna som ses på vägen tack vare dess förare och matar sina hungriga mage. TransportPark-tjänstemän uppgav att katter eller hundar i behov av vård kommer att informeras till Metropolitan kommunens veterinärdirektorat av deras förare och deras plats och detaljer om djuret.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar