Bursa Railway Project står återigen på agendan

bursa järnvägsprojekt återigen på min dagordning
bursa järnvägsprojekt återigen på min dagordning

Republikanska folkpartiet 22-23'nc Period Bursa ställföreträdare och betydelsen av järnvägsentusiaster ordförande Kemal Demirel Association Rumeli Turks kultur och solidaritet Association för besök av Turkiets ledande Bursa, en av den industriella staden av det nationella järnvägsnätet ansluta till villkoren i staden en kom upp igen.


Efter att ha besökt det nyvalda Rumeli Turks Culture and Solidarity Association, İbrahim Toprak och styrelsen, berättade Demirel om sitt arbete på den 1997-åriga "Railway to Bursa" sedan dagen han startade 23. Påminner om att Bursa, som är staden för industri, turism, jordbruk, utbildning och historia, också är den andra provinsen som bidrar mest till ekonomin, sade: ”Bursa var tvungen att ha ett tåg redan. När tillräckligt med resurser överförs kan det här arbetet upphöra i slutet av detta år. ”

Värdpresidenten, Ibrahim Toprak, konstaterade också att de har följt och stött arbetet för DESEV Railway Lovers Association President Kemal Demirel sedan tidigare. Toprak sade att han tyckte att de uttalanden som nyligen gjorts om att president Erdogan hade instruerat Bursa Railway Project att ingå i de prioriterade projekten också var mycket lovande.

DESEV Vice President İbrahim Alkaya och föreningsledningen var också närvarande vid mötet.den Bursadabug)Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar