Ministerinstruktion för Sakarya New Highway Entry och Double Road Project

Ministerinstruktion för Sakarya New Highway Entry och Double Road Project
Sakarya New Highway Entrance och Double Road Project

President Ekrem Yüce delade de goda nyheterna för den nya motorvägsentrén och dubbelvägsprojektet som ska föras, och sade: ”Vi har fått de goda nyheterna från vår minister för transport och infrastruktur, Mr. Förhoppningsvis öppnas en ny motorvägsingång från Pekşenler till vår stad, och sedan kommer en dubbel väg att byggas för att ansluta till 15 juli Boulevard. ”


Sakarya Metropolitan borgmästare Ekrem Yüce delade de goda nyheterna för den nya motorvägen som ska föras till Sakarya. När han konstaterade att han träffade transport- och infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan sa president Ekrem Yüce: ”Vi fick de goda nyheterna från vår transport- och infrastrukturminister, Mr. Cahit Turhan, för ingången, som är mycket viktig för vår stad och kommer att tillhandahålla transport till den norra delen av staden. Vår minister gav instruktioner till personalen att starta de nödvändiga förfarandena för entré till motorvägen. Förhoppningsvis öppnas en ny motorvägsingång från Pekşenler till vår stad, och sedan kommer en dubbel väg att byggas för att ansluta till 15 juli Boulevard. Lycka till. ”

Ny ingång till staden

President Ekrem Yüce, som uttryckte vikten av utvecklingen för Sakarya, sa att projektet kommer att genomföras av Generaldirektoratet för motorvägar och sade: ”Vi har initierat våra initiativ för att öppna en ny ingång till vår stad genom motorvägen och förmedlat vårt projekt till ministeriet för transport och infrastruktur. Lyckligtvis fick vi de goda nyheterna från vår minister Mehmet Cahit Turhan idag. En ny ingång och utgång görs till staden från Pekenler-delen av den Anatoliska motorvägen. Sedan kommer en 6 kilometer lång bro med dubbel bro mellan Pekşenler Interchange och Yeni Stadium att implementeras. Således kommer transport till distriktet Kaynarca, Söğütlü, Ferizli, Karasu, Kocaali som ligger i norra delen av vår stad att lättas och kommer därför att påverka stadstrafiken positivt. Jag vill tacka vår transport- och infrastrukturminister, Mehmet Cahit Turhan för deras stöd, och önskar att det nya motorvägsingången och dubbelvägsprojektet ska vara till nytta. ”

Den här bildspelet kräver JavaScript.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar