Modell utvecklad för Izmir Metro Gained 6 miljoner turkiska liror

Modellen utvecklad för Izmir Metro tjänade miljoner TL
Modellen utvecklad för Izmir Metro tjänade miljoner TL

Tack vare sin ekonomiska och effektiva körteknikmodell har Izmir Metro sparat 10 miljoner lira el på tio år.


För att använda energi mer effektivt, vilket är en av de viktigaste utgiftspunkterna för järnvägssystemen, har Izmir Metro utvecklat en modell som heter Saving and Effektiv Driving Technique. Modellen som använts sedan 2009 har minskat energikostnaderna med ökningen av antalet passagerare och resor.

Den utvecklade modellen ger betydande besparingar i mängden energi som spenderas per transporterad passagerare. Energin som sparades genom ökningen av antalet passagerare och passagerare i tunnelbanan nådde 6 miljoner turkiska liror.

Hur fungerar systemet?

För att hantera energin som användes i tunnelbanelinjen i enlighet med ekonomisk och effektiv körningsmodell bestämdes viktiga punkter på linjen och integreringen av resorna säkerställdes vid dessa punkter. På dessa punkter där tågen regenererande bromsning kan energi som erhålls från motsatt riktning och snabbtåget överföras tack vare detta system, som är baserat på principen att återfå den resulterande energin. Ökningen av antalet resor ökar också avsevärt användningen av energi och besparing av tåg.

Prisbelönt projekt

İzmir Metro Inc. team av experter som skapats av liv och omfattningen av åtstramningsåtgärder passerade detta innovativa (innovativa) projekt 2015 (KalDer) från Turkiet Quality Association "Achievement Award" togs emot.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar