Bursa GUHEM räknar dagar för 23 april

Bursa räknar dagar för april
Bursa räknar dagar för april

I samarbete med Bursa Metropolitan Municipality, Bursa Chamber of Commerce and Industry och TÜBİTAK fortsätter arbetena med en feber vid Gökmen Space and Aviation Education Center (GUHEM), som planeras öppnas den 23 april. Genom att undersöka arbetet i centrum sa Metropolitan Mayor Alinur Aktaş att GUHEM är ett av de mest prestigefyllda projekten i Bursa.


Gökmen Space and Aviation Education Center, byggt i samarbete med Bursa Metropolitan Municipality, Bursa Chamber of Commerce and Industry och TÜBİTAK, bredvid Bursa Science and Technology Center, som blivit Bursas teknologibas med sina 150 tusen besökare årligen, kommer att bära Bursa till toppen inom rymd- och luftfartsområdet. . GUHEM, som kommer att innehålla 13 interaktiva träningsanläggningar, flygutbildningscenter (simulatorer), rymdträningscenter och vertikal vindtunnel, kommer att vara ett monumentalt verk som tillför värdet till staden med sin zeppelinformade arkitektur.

Feverish arbete

Undersökningen av de pågående arbetena vid Gökmen Space and Aviation Training Center sa Metropolitan Mayor Alinur Aktaş att GUHEM kommer att vara ett av de mest prestigefyllda projekten i Bursa. Talare om att om det inte finns något bakslag, kommer GUHEM att öppna den 23 april, National Sovereignty and Children’s Day, som är den avslutande dagen för Science Expo, sa president Aktaş: “Detta är framtiden för våra avkommor, där våra ungar höjs mycket bättre, särskilt med rymdteknik, högteknologi. och det kommer att vara en mycket trevlig plats där de får specialutbildning om luftfart och särskilt luftfart. Det finns ett verkligt feberarbete. Å ena sidan försöks miljöer vara förberedda, å andra sidan placeras experimentella inställningar. Flyghistorien presenteras här med bilder. Emellertid förbereds miljöer där barn kan få utbildning. Jag tror och hoppas att Bursa kommer att vara en av de viktiga städerna som förhoppningsvis kommer att utbilda piloter och leda pilotutbildningen.

Turkiet rymdorganisationen

Premiärminister Recep etablerade tema Tayyip Erdogan undertecknats av offentliggjordes i December 13, 2018 beslut av regeringen och Turkiets 20-åriga dröm att Turkiet Space Agency av ringen Chef uttrycka en viktig roll i guhem inledningen punkt Aktas, "Vår Bursa, eftersom det är formad luftskepp med arkitektur Jag tror att det kommer att ge ett annat värde. Med strukturer som Science Technology Center, GUHEM, mässort och nytt domstol har denna region förvandlats till en speciell plats. Jag vill uttrycka att vi är mycket glada på grund av detta projekt som vår ordförande också ägnar särskild uppmärksamhet åt och jag ser fram emot den 23 april 2020 med stor nyfikenhet.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar