Balıkesir transport fungerar från fyra grenar

fiskertransporten arbetar från fyra armar
fiskertransporten arbetar från fyra armar

Avdelningen för transportplanering och järnvägssystem i Balıkesir Metropolitan Municipality fortsätter arbetet i 20 distrikt för att säkerställa transport av medborgare på säkrare vägar.


Arbetet som utförs av avdelningen för transportplanering och järnvägssystem på vägarna inom Balıkesir storstads kommuns jurisdiktion och ansvarsområden fortsätter på full hastighet. på vägen; Förutom varnings- och retardationsband pågår också gångvägar, vägmarkeringar, trafikarrangemang, varningsskyltar, signalsystem, stationsunderhåll, reparations- och installationsarbeten. medborgare; Metropolitan Municipality, som har gjort stora ansträngningar för att tillhandahålla en bekväm, säker, bekväm, hållbar och kontrollerbar transporttjänst, kommer att fortsätta sina ansträngningar för att förbättra och slappna av transporter i alla distrikt 2020.

Följaktligen, sedan april förra året, av direktoratet för transportplanering och järnvägssystem; 963 tusen meter vägarbete, 100 fotgängare, 160 första fotgängslogotyp, 2 storstadslogotyper, 4636 omega-pelare, 3 tusen 160 trafikskyltar, 125 tusen riktningsskyltar, 9 tusen 982 CTP och 204 hållplatser.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar