Japans ambassadör besökte Sivas Chamber of Commerce and Industry

Japans ambassadör besökte sivas kammare för handel och industri
Japans ambassadör besökte sivas kammare för handel och industri

Den japanska ambassadören Akio Miyajima besökte Sivas Chamber of Commerce and Industry (STSO). Japans ambassadör Akio Miyajima, välkommen av STSO-ordföranden Mustafa Eken, var värd i protokollrummet M. Rifat Hisarcıklıoğlu.


Eken sade: ”Jag välkomnar dig till Ekio, den japanska ambassadören Akio Miyajima, på uppdrag av våra 8 yrkesmän, handlare och industrimän, som ger information om Sivas ekonomiska, kommersiella, turistiska och underjordiska rikedom. Han besökte vår kammare för att bry sig om affärsvärlden. Jag välkomnar dig till vår stad. ”

Eken sade att Sivas har förbättrats både när det gäller industri och handel, och sade Eken: ”En ny OIZ kommer att öppnas i vår stad. Demirağ OSB är ett viktigt investeringsprojekt med ett järnvägssystem och en logistikby. 6. Regionala incitament kommer också att undertecknas och kommer att vara en viktig applikation för investerare. Vi vill ha stöd från investeraren. Vi kommer att ansluta till Ankara och Istanbul med höghastighetståg. Sivas är en säker stad. Om det finns en investering att komma till vårt land i Japan, är vi lika Talis som Sivas. ”

Japans ambassadör Akio Miyajima sade att han var huvudstaden i Seljukstaten och var glad att han var i en viktig stad där republikens grundval låg. ”Sivas är en viktig stad. Jag är glad att besöka med en sådan person. Dessutom är Sivasspors framgång också mycket viktig och grattis. "

Med hänvisning till utvecklingen av japanska-turkiska relationerna visar att Japans ambassadör Akio Miyajima "200 japanska företag är verksamma i Turkiet. Jag vet att Sivas kommer att skapa en ny industrisida. Det tog cirka 6 timmar med bil och mitt första besök i Sivas. Med ankomsten av höghastighetståget kommer Sivas turismkapacitet att öka.

För att kunna göra bra affärer behöver ett bra samarbete med Turkiet i asiatiska handeln. Partnerskap mellan japansk-turkiska företag går bra. För turkiska företag kommer japanska partnerskap att vara bra. Japan kommer att vara en bra partner för utvecklingen av turkisk handel. Samarbeten mellan de två länderna kommer att stimulera det kommersiella livet. Vi har en ekonomienhet i vår ambassad i Ankara. Vi har en enhet i Istanbul för att öka förbindelserna mellan Japan och Turkiet. Dessutom fortsätter vi vårt samarbete med TOBB och DEİK för att förbättra våra kommersiella relationer. ”

Eken gav viktig information om Sivas och sa: ”I det här samtalet förklarade vi att Sivas är en attraktiv provins. Vi vill att investerare ska komma till Sivas från Japan, inte någon annanstans. Sivas är en viktig stad med sina gruvor, naturliga skönheter och en struktur som är lämplig för utveckling, och företag som kommer att investera kommer inte att ångra det. ”

Den japanska ambassadören Akio Miyajima sa: ”Att se är att tro. Naturligtvis kommer jag att försöka göra mitt bästa. Jag kommer också att träffa japanska affärsmän för att komma hit och investera. Naturligtvis kommer jag att göra nödvändiga incitament för att se turism och naturliga skönheter i Sivas. ”

I slutet av besöket gav Eken Sivas kam och kniv till den japanska ambassadören Akio Miyajima.

Japans ambassadör besökte sivas kammare för handel och industri
Japans ambassadör besökte sivas kammare för handel och industri


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar