Hunden som tog tillflykt i bussen i kallt väder värmde passagerarna inuti

Under det kalla vädret värmade bussen passagerarnas insida
Under det kalla vädret värmade bussen passagerarnas insida

Hunden, som tog tillflykt i bussen i det kalla vädret, värmde oss. Hunden, som förlorade sin ägare i Antalya och var kallt i det kalla vädret, tog sin tillflykt i den allmänna bussbussen 07 AU 0180, som gjorde en resa mellan Varsak-fakultetslinjen. Föraren Taner Özgün, som var värd för sin söta hund i bussen i 1.5 timmar, levererade den till personalen i Antalya Metropolitan Municipality Derelict Animal Temporary Care House i hopp om att få sin ägare.


I Antalya, där kalla dagar upplevdes, råkade en händelse att få dem att le. En hund som tog sin tillflykt i den offentliga bussen tog en rundtur i Antalya för att skydda mot kylan. Händelsen inträffade i den privata offentliga bussen numrerade VF01, vilket gjorde Varsak-fakultets resan. Bussföraren Taner Özgün körde en hund medan han tog en passagerare vid 100. Yıl stannade och tog sig på bussen. Bussföraren Taner Özgün släppte inte hunden som han trodde att han tog sig på bussen för att fly från den iskalla luften utanför.

HAR INTE NEDLADDNING AV VIDEOEN

Hunden, som var sympatiserad med sin humana inställning och söta rörelser, reste med passagerarna i den heta bussen. Samvete för Özgün, som också är en djurälskare, tillät inte att lämna hunden, som har en krage, och att det verkar ha haft hans handlingar, på gatan igen. Han stannade i sin buss tills cirka 1.5 timmar. Chauffören levererade gästhunden till personalen i Antalya Metropolitan Municipality Unattended Animal Temporal Care House i hopp om att återförena sin ägare.

INOM ÄGARE

Att säga att hunden var väl uppförd under resan och följde varje kommando, 07 AU 0180, privat bussförare Taner Özgün, som talade om händelsen, förklarade: Cirka 01, vid busshållplatsen på 13.10. Yıl Caddesi, vår bedårande vän hoppade på bussen med passagerarna. Jag trodde att det var kallt. Jag insåg att han var ett djur med en krage på halsen och utförde varje kommando som talades. Han var väldigt söt och human. Jag bad en av passagerarna att hålla den med honom. Han gick av bussen vid hållplatsen vid medicinska fakulteten. Vi fångade den för att inte gå vilse och satte den i bussen. Jag ringde Metropolitan Municipality Animal Ambulance i hopp om att ägaren kan hittas. Efter att ha varit i bussen i cirka 100 timmar överlämnade jag den till officerarna vid sista hållplatsen i Varsak. Mitt samvete tillät inte honom att lämna honom ensam på gatan. Jag hoppas att ägaren kommer ut så snart som möjligt.

GYLDEN RETRIEVER TYP

Veterinären för veterinäromsorgens hus, ansluten till direktoratet för djurhälsa-gren i Antalya Metropolitan Municipality, som tog emot hunden, rapporterades ha varit en gyllene hundhund vid halvåldern och det fanns inga problem i hälsan. Hunden, som tros vara ägd, väntar på sin ägare i Metropolitan Municipality Stray Animal temporary Care House.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar