CHP kräver expropriation för kontroversiella broar, motorvägar och tunnlar

Expropriation kräver chpden kontroversiella bro och tunnlar
Expropriation kräver chpden kontroversiella bro och tunnlar

Det republikanska folkepartiet (CHP) Kocaeli biträdande Tahsin Tarhan begärde expropriering av Yavuz Sultan Selim Bridge, norra ringmotorvägen, Osmangazi Bridge och Gebze-Orhangazi-Izmir motorväg och Eurasia Tunnel.


Broar, tunnlar och motorvägar, som är gjorda med modellen för bygga-operera-överföring och orsakar miljoner lira från kassaskåpet på grund av övergångsgarantin, blir mer och mer en börda för staten varje dag.

För Yavuz Sultan Selim Bridge betalades 2019 miljarder 3 miljoner liror under 50, och för Osmangazi Bridge betalades 2016 miljarder 2019 miljoner liror mellan 3-799.

CHP Kocaeli biträdande Tahsin Tarhan, TALESMANUttalande från Deniz till Deniz Ayhan krävde expropriation för Yavuz Sultan Selim Bridge, Northern Ring Motorway, Osmangazi Bridge och Gebze-Orhangazi-Izmir Motorway och Eurasia Tunnel.

“EN BRIDGE VARA MED PENGAREN BETALAS SOM EN PASS GARANTI”

Tyvärr finns det inget system som kan drivas till förmån för build-operation-transfer. Vi gör ständigt ont. Staten bör nationalisera dessa vägar och broar och köpa dem alla. Vi kommer att sänka priserna och börja göra vinster när passeringarna ökar, åtminstone kommer vi av med betalningsbördan för fordon som inte överskrider. Allmän skada orsakas på alla broar. Miljarder lira betalas för övergångsgarantin på alla dessa broar och motorvägar. En bro kunde göras med de pengar som betalats för passgarantin.

”DET UPPVISAR TILL PRODUKTERNA SÄLJA PÅ MARKNADEN”

Transportsystemet har stora problem på grund av priserna på brokorsningarna. De säger att vi har reducerat viken till fem minuter, men ingen använder bron. Lastbilsindustrin och transportsystemet lider mycket av den höga prispolitiken. det påverkas av detta och varje produkt som säljs på marknaden höjs. Naturligtvis är alla produkter kedjade.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar