Alla åtgärder vidtagna för Çambaşı Snow Festival

Alla åtgärder vidtagna för Çambaşı Snow Festival
Alla åtgärder vidtagna för Çambaşı Snow Festival

Alla åtgärder vidtogs för den 15: e Çambaşı Snow Festival, som gjordes traditionell av Ordu Metropolitan Municipality.


Innan den 15: e snambeställningen Çambaşı som organiseras av Ordu Metropolitan Municipality och Kabadüz Municipality kommer det att vara på tjänst 77/7 för medborgarna som kommer att delta i festivalen med samordning av Metropolitan Municipality, Kabadüz Municipality, Highways 24. Army Branch Chief och gendarmerie team.

”ALLA TEAM kommer att ligga på fältet för festivalen”

Med uttryck för att alla försiktighetsåtgärder vidtogs före Çambaşı snöfestival som skulle hållas på söndagen 26 januari, sa Ordu Metropolitan kommuns vice generalsekreterare Suat Olgun: ”Alla lag kommer att vara på fältet och kommer att servera 7/24 före den traditionellt hållna Çambaşı Snow Festival. Vår borgmästare Dr. I enlighet med instruktionerna från Mehmet Hilmi Güler kommer alla team att mobiliseras för att undvika den minsta olyckan. Det är viktigt för våra medborgare att delta i festivalen att ha snödäck, kedjor, bogserade rep och vidta personliga försiktighetsåtgärder med hänsyn till säsongsbetingelserna. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar