Utan en stark stålindustri, kan inte vara en stark försvarsindustri

Utan en stark stålindustri, kan inte vara en stark försvarsindustri
Utan en stark stålindustri, kan inte vara en stark försvarsindustri

Kardemir Karabük Iron and Steel Industry and Trade Inc., General Manager. Hussein folkmord, Sabah tidningen från Lutfi Kirdar Congress Center, höll den andra i år i Turkiet Summit 2023 'talade på Defence Industries täcks av paneler. Soykan sa: ”Försvars- och luftfartssektorerna har varit den viktigaste drivkraften för utvecklingen av industrin över hela världen. Industrialisering är inte hållbar, utom för mycket speciella omständigheter. Det enda materialet som används i industrin är järn och stål. Om du inte har en stark stålindustri kan du inte ha en stark försvarsindustri. ”

Turkiets försvarsindustrin 2023 vision och sessionerna gårdagens toppmöte för att diskutera den framtida strategin för vårt företag vd Dr. Förutom Hüseyin Soykan, TUSAŞ General Manager Prof.Dr. Dr. Temel Kotil, Aselsan Ordförande och General Manager Dr. Haluk Görgün, Bülent Santırcıoğlu, chef för BMC-landfordon, deltog som talare.

Sessionen inleddes med öppningsanförandet av handelsminister Ruhsar Pekcan och gav information om stålens plats och betydelse i försvarsindustrin. Hüseyin Soykan sade att stål i Kina, som enbart producerar mer än hälften av 1,8 miljarder ton stål som producerats i världen förra året, kallas pir för branschen ABD, att de viktigaste argumenten som USA: s president Trump använde i handelskrigen är ursprunget till Europeiska unionen, European Coal och Han konstaterade att den är baserad på stålgemenskapen, länder som inte har en stark stålindustri, kommer försvarsindustrin att drabbas av svagheter. I slutet av året xnumx'l under operationer mot terrorism i vårt land, många västländer, är Turkiets stål levereras till embargot påminna Soykan "1990 år har gått, ingenting har förändrats. Den här gången skickar de inte stålmaterial, som är huvudkomponenten i militära fordon.

Soykan, som listade sina förslag för att komma till rätta med de problem som upplevts i detta ämne i sitt tal, sade för det första att en inventering av kvantitet, storlek, fysisk form och kvalitet på de stål som används i försvarsindustrin bör tas och därefter kommer kort, medellång och långsiktig prognoser att läggas fram och full integration av stålindustrin med försvarsindustrin kommer att tillhandahållas. sade att en gränssnittsmyndighet bör definieras som kommer att sammanföra sektorrepresentanter och underlätta de nödvändiga förfarandena.

Turkiet 40 miljoner ton per år med den kommande produktionen av stålindustrin, världens 8., Medan det i Europa efter Tyskland, 2. Dr. konstaterade att den största tillverkaren. Hüseyin Soykan gav också information om vårt företags ansträngningar för försvarsindustrin. Kardemirs unga republik är ännu 14. I Gazi Mustafa Kemal Atatürk och visionen om grundandet ledarskap 1930: s och att i slutändan tas i drift "fabrik fastställande fabriker titeln på Turkiets industriella utvecklingen av tal Genocide uttryck är en av de grundläggande byggstenarna fortsatte enligt följande:

X Vår republiks 2. Det finns en Kardemir som integrerar och bidrar till 2023-målen som sägs av herr president med visionen om en stor ledare. Å ena sidan, samtidigt som vi tillhandahåller nödvändigt arbete för finansiell och teknisk hållbarhet, å andra sidan tillhandahåller vi input till kritiska sektorer som försvar, fordon och tillverkning för överlevnad av vårt land och nation. Tankpall- och tunnstål, fästelement som används i militära landfordon, stål, används i olika slitstarka överföringselement, smala platta stål som används i fartyg och ubåtar och profilerade material och gjutgods, särskilt i dagens mer värdefulla järnväg i vårt land och region och järnvägshjulstillverkare. Det som ökar vår motivation i alla dessa verk är dold i vår historia. En av de viktigaste orsakerna till valet av Karabük som grund för vårt företag är försvarsreflexen. Med denna reflex etablerades fabriken i Karabük, som är omgiven av berg, där flygplan inte lätt kan bombas. ” Soykan avslutade sitt anförande med att säga, netto Vi vet att utan vårt land skulle vara säkert, varken industri skulle vara stålindustri, inte heller skulle vi ha i fred ”.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar