Den etiopiska transportministern besökte AKH Railway Site

etiopisk transportminister akh dmiryolu webbplats besökte
etiopisk transportminister akh dmiryolu webbplats besökte

Etiopisk transportminister besökte AKH Railway Site; I Etiopien pågår arbeten på Awash Waldia-Hara Gabaya Railway Project på 1,7 miljarder dollar, som genomförs av det turkiska företaget Yapı Merkezi Holding.

Etiopiska FDC: s transportminister Dagmawit Moges, Amhara-distriktspresident Temesgen Tiruneh, premiärministerkontoret Urbanism and Infrastructure Consultant Jantirar Abay, ERC: s vd Sentayehu Woldemichael och hans delegation, vice generaldirektör för afrikanska tunga järnvägsprojekt, Ilhan Cengiz AKH besökte byggplatsen tillsammans med projektledning.

Teamet började sina besök med en cinevision-demonstration i verkstadsbyggnaden och General Store-byggnaden i Depot. Efter att ha lämnat verkstaden och depåområdet med fordon togs Kombolcha Station och minnesfotografier togs och Bridge-40, Transformer-6 respektive Tunnel-7 besöktes.

Dagmawit Moges, som undertecknade minnesboken, uttryckte sin glädje över att Temesgen Tiruneh och Jantirar Abay hade slutfört vårt projekt med hög standard och stora uppoffringar.

Den här bildspelet kräver JavaScript.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar