Efterfrågan från Tyskland till TÜDEMSAŞ för New Generation Wagon

Tyskland kommer att få en ny generation av Yuk-vagnen från Tudemsas
Tyskland kommer att få en ny generation av Yuk-vagnen från Tudemsas

Turkiet Railway Machines Industry Inc. nya generation godsvagnar ger stora fördelar för operatören riktar uppmärksamhet utländska företag att TÜDEMSAŞ.

I Tyskland har Hansewaggon-tjänstemän, som utför reparationer av mobila vagnar, kommit till TUDEMSAS för att förhandla på uppdrag av kunder som vill köpa nya generationens containervagnar, vilket multinationella företag har visat stort intresse sedan dagen det producerades. Hansewaggon General Manager Oğuzhan Mamak, finansansvarig Harun Şenkal och maskiningenjör Halil Yavuz fick information om TÜDEMSAŞs vagnar och 80 fötter. TÜDEMSAŞ General Manager Mehmet Başoğlu gjorde en presentation till företagets tjänstemän om företagets verksamhet och produktionsstandarder. Verkställande direktör Mahmut Demir gav information om fördelarna med våra nya generationens vagnar och de faktorer som påverkar kostnaden för produktionsprocessen. Företagets representanter som besökte fabrikssidan sa att de gillade den tekniska infrastrukturen och kvalitetsförståelsen för TÜDEMSAŞ och att de gärna skulle ha kontakt med olika typer av vagnar.

Mötet åtföljdes av vice verkställande direktör Halil Şener och avdelningscheferna.

Den här bildspelet kräver JavaScript.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar