Signerad för Konya Metro!

signaturer för konya tunnelbana
signaturer för konya tunnelbana

Signerad för Konya Metro! : Borgmästare i Konya Metropolitan Municipality Uğur İbrahim Altay tillkännagav undertecknandet av underskrifter för Konya Metro från sitt sociala mediekonto. Kontraktet som tecknades mellan CMC och Tasyapi Consortium och AYGM, som vann anbudet, undertecknades i Ankara och trädde i kraft. Necmettin Erbakan University New YHT Station Fetih Street Meram-rutter som ska byggas på tunnelbanelinjen för det kinesiska företaget China National Machinery (CMC) och vårt lokala byggföretag Taşyapı: 1 miljarder 196 miljoner 499 tusen 923 euro, 29 cent 'tecknade ett jättekontrakt.

signaturer för konya tunnelbana
signaturer för konya tunnelbana

Borgmästare i Konya Metropolitan Municipality Uğur İbrahim Altay meddelade nyheten att underskrifter togs från hans sociala mediekonto; Tik Vi har bevittnat ett historiskt ögonblick för vår stad. Underteckningen av Konya Metro, som är historiens största statliga investering, undertecknades. Lycka till Konya. I den här processen vill jag tacka Republiken Turkiets president, HE Recep Tayyip Erdoğan, transportminister och alla som bidrog. ”

Anbudet för den första etappen i Konya Metro, som kommer att hållas i två etapper, hölls i Ankara den 2 oktober 2019 onsdag.

1. STAGE NEU MERAM KOMMUNIKALIN

Det första steget i Konya Metro anbud; Necmettin Erbakan University, Beyşehir Ring Road, New Station Building, Fatah, Ahmet Özcan och 21,1 kilometer från Chechnya Street till Meram Municipality består av 22 hållplatser.

2. Fasen kommer att bli kampanjlinje

Sedan kommer 2 att implementeras. Scenen kommer att bestå av att ta Alaaddin och Campuslinjen under jorden. Hela Konya Metro kommer att byggas under jorden. Det kommer att vara 35 minuters restid från början till slut. 1.2 miljarder investeringar kommer att realiseras för Konya tunnelbana.

KONYA METROKART

Konya Subway introduktionsfilm

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar