UDEM HAK-SEN presidentens besökare till TÜDEMSAŞ

UDEM-HAK SEN Ordförande Visarebesök TUDEMSAS: UDEM HAK-SEN Ordförande Peker, "TUDEMSAS ger ett stort bidrag till Sivas och den nationella ekonomin"

Transport och järnvägsrättsunionen (UDEM HAK-SEN) Ordförande Abdullah Peker och Lokal Haksen Regionkommitté Mesut Şahin besökte TÜDEMSAŞs generaldirektör Yıldıray Koçarslan på sitt kontor och utbytte synpunkter på företagets verksamhet.

Abdullah Peker, ordförande för Unionen för rättigheter för transport och järnvägsarbetare, gjorde ett tal under besöket och uppgav att TUDEMSAS gjorde ett stort bidrag till Sivas och den nationella ekonomin.

President Peker sa orum Jag skulle vilja tacka dig för att ledande TÜDEMSAŞ växte och mervärde nationell ekonomi med de fantastiska arbetena du gjort under en kort tid sedan du började arbeta. Dina ansträngningar i utvecklingen av TÜDEMSAŞ-underindustrin uppskattas av vår union. Det är känt av alla du har lagt till TÜDEMSAŞ genom att öppna många tjänstemän och arbetstagare i arbetslöshetstiden som är Sivas största problem. Både inbyggnadens förnyelse och storskaliga renoveringar i bostäderna har förvandlat TÜDEMSAŞs utseende från en avskedad form till en modern byggnad. I den extremt moderna tillverkningen vi gör gör vi med TÜDEMSAŞ generaldirektoratets arbetstagare och tjänstemän är ett beteende som måste uppskattas. "

- olarak Som ett land måste vi vara mer förenade och tillsammans än någonsin "
UDEM HAK SEN Ordförande Abdullah Peker, som också berörde de senaste händelserna, sade: "Du har dokumenterat att du är av staten genom att organisera marscher av demokrati och enhet och solidaritet för hela järnvägsgemenskapen genom att organisera demokratins marscher. Som ett land måste vi vara mer förenade och tillsammans än någonsin. Av denna anledning fortsätter vi som HAKSEN att arbeta med vår makt för att skydda och förbättra tjänstemänens rättigheter utan diskriminering av språk, religion, ras, sekter och politik. Vi fortsätter att hålla vår nation vaken och väcka med våra idéer

Yildiray Kocarslan, generaldirektör för TUDEMSAS, önskade framgång till Abdullah Peker, ordförande för rättighetsunionen för transport- och järnvägsarbetarnas rättigheter, i sin nya position.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar