TİGEM ska rekrytera 50 kontrakterad personal

TİGEM kommer att hyra produktionsanläggning för grönsaksfrö
TIGEM

I enlighet med bestämmelserna i förordningen om undersökning och tilldelning av jordbruksingenjör, veterinär, tekniker och tekniker som ska anställas i provinsorganisationen för generaldirektoratet för jordbruksföretag, kommer följande befattningar att utses till följande befattningar som ett resultat av skriftliga och muntliga prov.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

tigem arbetsforskare

EXAMENS ANSÖKNINGSKRAV

De som vill gå till inträdesprovet måste uppfylla följande villkor;

a) För att uppfylla de allmänna villkoren som anges i artikel 399 i lagdekret nr 7,

b) Att ta examen från fakulteter/skolor/yrkesgymnasier eller institutioner för högre utbildningsinstitutioner i Turkiet eller utomlands vars likvärdighet har godkänts av Högskolerådet, där tjänsten är specificerad,

c) Från och med sista ansökningsdag, minst sjuttio (2022) poäng från 3 års offentliga urvalsprov från KPSSP93 (för grundutbildade), KPSSP94 (för utexaminerade med associerade examen) eller KPSSP24.12.2022 (för utexaminerade från gymnasieutbildning, resultatet tillkännagavs den 70) och senare,

EXAMPLATS OCH HISTORIE

1) Den skriftliga delen av inträdesprovet kommer att hållas lördagen den 18.03.2023 kl 10.00:80 av Gazi University Measurement and Evaluation Application and Research Centre (GAZİÖDM) i en enda session i Ankara. Tentamen består av 120 flervalsfrågor och tentamens längd är XNUMX minuter.

2) Kandidater som är behöriga att delta i den skriftliga delen av inträdesprovet bestäms genom rangordning, med utgångspunkt från den kandidat som har högst poäng i KPSSP3, KPSSP93 eller KPSSP94 enligt det graderade programmet som anges i kungörelsen, och som inte överstiger 10 ( ON) gånger antalet tjänster som planeras att tillsättas. Kandidater med samma poäng som poängtypen KPSSP3, KPSSP93 eller KPSSP94 enligt examensprogrammet kallas också till antagningsprovet. Kandidater i rankingen tillkännages på anslagstavlan och webbplatsen för generaldirektoratet. Dessutom meddelas kandidater som antas till tentamen elektroniskt.

3) Kandidater som är berättigade att göra det skriftliga provet kommer att betala avgiften på 07.02.2023 TL (etthundrafemtio) med betal-/kreditkort (genom att ange kortnumret) genom att ange sitt TR-identitetsnummer på odeme.gazi.edu.tr mellan 20.02.2023 och 150; (Betalningar som görs via postanvisning, EFT eller på annat sätt behandlas inte), efter att ha gjort betalningen kommer kandidaterna att ansöka om provet genom att klicka på basvuru.gazi.edu.tr och ange sitt TR-identitetsnummer och fylla i de obligatoriska fälten i avsnittet applikationer.

4) När kandidaterna kommer till tentamen kan de använda vilket som helst av inträdesdokumenten och särskilda identitetshandlingar som ges av GAZİÖDM {Identity Card med aktuellt foto med turkiskt identitetsnummer, Republiken Turkiets identitetskort (nytt identitetskort), giltigt pass , blått kort/rosa kort eller tillfälligt identitetsdokument (de kommer att ha det med sig)} för att utfärda ett nytt ID. Kandidater som inte har några särskilda identitetshandlingar utöver inträdeshandlingen till tentamen, eller som har en identitetshandling som är tillräckligt deformerad för att göra det svårt att känna igen kandidaten eller saknar officiella identitetskännetecken (ingen kallstämpel, ingen sigill, etc.), och eventuella kandidater som kommer efter att tentamen har börjat kommer inte att få göra tentamen.

5) Inga tillhörigheter, väskor, plånböcker, mobiltelefoner, miniräknare etc., förutom svart penna, suddgummi, vässare, vatten i genomskinlig flaska, servetter (med eller utan genomskinlig förpackning), särskild identitetshandling och tentamenshandling tas med in i tentamensbyggnaderna. Elektroniska enheter accepteras inte.

6) Kandidater kommer att vara skyldiga att följa de examensregler som bestäms av GAZİÖDM.

7) Kandidater som är framgångsrika i det skriftliga provet kommer att genomgå det muntliga provet i Ankara, och datum, plats och tid för det muntliga provet kommer att tillkännages separat på TİGEM (tigem.gov.tr) webbplats.

EXAMPANSÖKNING

1) Ansökningar kommer att göras till personalavdelningen vid Generaldirektoratet för jordbruksföretag mellan 17.01.2023 och 27.01.2023 per hand eller per post (remitterad registrerad eller bud). Vid ansökan per post måste de erforderliga dokumenten anlända till ansökningsplatsen senast vid utgången av ansökningsperioden, och ansökningar vars handlingar kommer in till ordförandeskapet efter utgången av ansökningsperioden kommer inte att behandlas.

Dokument som krävs vid ansökningstillfället:

  • Certifierad (notarie- eller skolcertifierad eller e-statlig utskrift) kopia av examensbevis eller examensbevis, (För dig som har avslutat sin utbildning utomlands, en kopia av examensbevisets likvärdighetsdokument)
  • Datorutskrift av resultatdokumentet som visar KPSS-poängen,
  • Ett foto i passstorlek,
  • ID-kortkopia,
  • Om det finns någon funktionsnedsättning bland de kandidater som ska ansöka om provet ska det dokumenteras med hälsonämndens rapport,
  • Informationsformuläret som innehåller kontakt- och e-postinformation för kandidaterna ska hämtas från webbplatsen för vårt generaldirektorat.

Günceleme: 16/01/2023 11:07

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar