TÜRASAŞ för att rekrytera 27 fast anställda

TURASAS
TÜRASAŞ

Turkiet Rail System Vehicles Industry Inc. Tillsvidareanställda kommer att rekryteras genom den turkiska arbetsförmedlingen (İŞKUR) för att anställas med ett tillsvidareanställningsavtal som omfattas av arbetslagen nr.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

ALLMÄNNA VILLKOR

I arbetare som ska rekryteras;

1. Brott mot statens säkerhet, även om de blivit benådade, brott mot den konstitutionella ordningen och denna ordnings funktion, brott mot det nationella försvaret, brott mot statshemligheter och spionage, förskingring, utpressning, mutor, stöld, bedrägeri, förfalskning, förtroendebrott, bedräglig konkurs Att inte dömas för att ha riggat anbudet, riggat utförandet av utförandet, tvättning av egendomsvärden som härrör från brottet eller smuggling,

2. Ansökningar från dem som avskedas från sitt jobb eller yrke och de som är berövade allmänna rättigheter i enlighet med relevant disciplinlagstiftning för offentliga institutioner och organisationer kommer inte att godtas,

3. utan pension, ålders- eller invaliditetspension från någon socialförsäkringsinstitution,

4. Att ha fyllt 18 år och inte överskridit 30 års ålder per tillkännagivandedatum,

5. Inte vara relaterad till militärtjänst (att ha gjort, avstängd eller befriad),

6. I de typer av tjänster/yrken som krävs av Sakarya och Sivas regionala direktorat som är anslutna till vårt generaldirektorat, kommer upphandling att göras på provins-/distriktsnivå. I ansökningar kommer adresserna till de personer som är registrerade i det adressbaserade folkbokföringssystemet att beaktas.

7. Att ha den angivna utbildningsnivån den dag kungörelsen publicerades,

8. Kandidater som inte har de kvalifikationer som krävs för anställning till följd av placeringen och de som har gjort falska, vilseledande eller falska uppgifter och ställt in i sina preferenser kommer inte att utses. Även om det är gjort kommer uppdragsprocessen att avbrytas. Kandidater som inte lämnar in de erforderliga dokumenten i rätt tid, trots att de uppfyller kvalifikationerna och villkoren för de positioner de placeras i, kommer inte att utses,

9. Provanställningstiden för de arbetstagare som ska rekryteras är 4 månader, och anställningsavtalet för dem som misslyckas inom prövotiden kommer att sägas upp utan ersättning, utan att vänta på uppsägningstiden,

10. Kandidater anses ha accepterat att arbeta natt, arbeta i skift, inte ha en allergisk sjukdom som hindrar dem från att fullgöra sina arbetsuppgifter och att utföra andra arbeten som förvaltningen kommer att ge i enlighet med deras titel,

11. Det krävs att intyga att det inte finns några fysiska, psykiska och andliga hälsoproblem som hindrar honom från att utföra sin plikt kontinuerligt, och att han kan arbeta i de jobb som definieras i Heavy and Dangerous Work Class.

ANSÖKNINGSMETOD, PLATS OCH DATUM, DOKUMENTINLÄMNANDE

1. Kandidater kommer att skicka in sina ansökningar online via den turkiska arbetsförmedlingens (İŞKUR) webbplats mellan 16/01/2023 och 20/01/2023.

2. Varje kandidat kommer att kunna ansöka om endast en arbetsplats och ett yrke från listan som publiceras på İŞKURs webbplats.

3. Arbetstagarna som ska rekryteras i de erforderliga tjänstetyperna kommer att bestämmas av KPSS-poäng och muntlig tentamen, förutsatt att de är associerade examen.

4. En arkivsökning kommer att göras hos dem som är berättigade att bli förordnade enligt "Säkerhetsutrednings- och arkivforskningslagen" numrerad 7315.

5. De handlingar som begärs från de kandidater som är berättigade att bli utnämnda, platsen för leverans av dokumenten och andra frågor relaterade till datumen kommer att tillkännages på turasas.gov.tr.

TURASAS kommer att rekrytera permanent

Günceleme: 16/01/2023 11:10

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar