Statsteatrar att rekrytera 121 kontrakterad personal

Generaldirektoratet för statliga teatrar
Generaldirektoratet för statsteater

Generaldirektoratet för statliga teatrar, kontrakterad personal, som trädde i kraft med ministerrådets beslut av 657-4-6 och numrerat 6/1978, för att vara anställd i generaldirektoratets centrala och provinsiella organisationsenheter inom ramen för i punkt (B) i artikel 7 i statstjänstemannalagen nr 15754 I enlighet med första stycket punkt b i bilaga 2 till principerna för anställning kommer totalt 2022 kontrakterad personal att rekryteras för de tjänster som anges i listan nedan, baserad på 121 års KPSS (B) grupppoängrankning, utan några skriftliga eller muntliga prov.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

ALLMÄNNA VILLKOR

De kvalifikationer som sökts ovan, de allmänna villkoren i artikel 657 i tjänstemannalagen nr 48 och de särskilda villkor som anges för den annonserade lediga tjänsten eftersträvas för de sökande:

  • Att vara en turkisk medborgare,
  • Att vara minst 18 år gammal vid sista ansökningsdag,
  • Att inte berövas allmänhetens rättigheter,
  • Även om de perioder som anges i artikel 53 i den turkiska strafflagen har passerat; brott mot statens säkerhet, brott mot den konstitutionella ordningen och denna ordnings funktion, förskingring, utpressning, mutor, stöld, bedrägeri, förfalskning, missbruk av förtroende, bedrägligt Att inte dömas för konkurs, budförfalskning, riggning av prestationer , tvätta egendomsvärden som härrör från brott eller smuggling,
  • När det gäller militärtjänstgöring för manliga kandidater; att inte vara inblandad i militärtjänstgöring, att ha utfört aktiv militärtjänst eller att skjutas upp eller föras över till reservklassen,
  • Inte har psykisk sjukdom som kan hindra honom från att utföra sin plikt kontinuerligt,

METOD OCH ANVÄNDNINGSPLATS

1- Ansökningar kommer att tas emot elektroniskt inom 15 (femton) dagar (till slutet av arbetstiden den sista dagen) från datumet för publicering av detta tillkännagivande i den officiella tidningen.

2-Kandidater som vill ansöka måste ansöka via e-Government General Directorate of State Theatres Career Gate-Public Recruitment eller Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr). Ansökningar som görs personligen kommer inte att accepteras och ansökningar som görs per post eller på annat sätt kommer inte att accepteras.

3-Kandidater som har tagit examen från utbildningsinstitutioner utomlands eller i Turkiet och har likvärdighet avseende den utbildningsstatus som eftersträvas i detta tillkännagivande måste ladda upp sina dokument som visar likvärdigheten i pdf-format till fältet "Ekvivalenscertifikat" under fliken "Övriga dokument" under Ansökan.

4- Eftersom kandidaternas KPSS-poäng, utbildning, avdelning de tog examen från, militärtjänst, kriminalregister och identitetsinformation kommer att erhållas via de relevanta institutionernas webbtjänster via e-Government, kommer dessa dokument inte att begäras från kandidaterna på ansökningsstadiet. Kandidater som har fel/ofullständig information i nämnda information om kandidaterna eller vars information inte kommer från systemet bör göra nödvändiga uppdateringar/korrigeringar från relevanta institutioner innan de ansöker, och de vars examensinformation inte kommer automatiskt bör lämna in sin examen dokument i pdf-format till avsnittet "Examensbevis" under fliken "Övriga dokument" måste laddas ner.

5-För att de kandidater vars kontrakt har sagts upp eller vars kontrakt har sagts upp ensidigt av deras institutioner medan de arbetar i kontrakterad personal (4/B) positioner i offentliga institutioner och organisationer, ska intyga att de har slutfört den ettåriga väntetiden period måste de skicka in det godkända servicedokument som erhållits från sina tidigare institutioner, i pdf-format, under sin ansökan. De måste laddas upp i fältet "4/B Service Document" under fliken "".

6-Kandidater måste ladda upp Service Statement-dokumentet, som de kommer att få från e-Government med hjälp av SSI-registreringen och serviceutlåtandet/skapa ett streckkodsdokumentalternativ, i pdf-format, i fältet "SGK Service Statement" under "Övriga dokument" " under applikationen.

7-Kandidater som ansöker om befattningar som skydds- och säkerhetsansvarig; "KGG-dokumentet för identitet och längd/vikt" i pdf-format under fliken "Dina andra dokument" under ansökan, som visar de privata säkerhetsvakternas identitetskort och den längd/viktstatus som anges i de särskilda villkor som krävs för kandidater, så att både sidorna är synliga. måste laddas upp till fältet.

8-Ansökningar som inte visar "Din transaktion har slutförts framgångsrikt..." på Career Gate-Public Recruitment Platform kommer inte att beaktas. Därför bör kandidater kontrollera om ansökningsprocessen har slutförts.

9-Efter att ansökningsprocessen är klar bör kandidaterna kontrollera om deras ansökan har slutförts på skärmen "Mina ansökningar". Alla program som inte visar "Ansökan mottagen" på skärmen "Mina ansökningar" kommer inte att utvärderas.

10-Sökande ansvarar för att göra ansökningsprocessen felfri, komplett och i enlighet med de frågor som anges i detta tillkännagivande, och ladda upp de nödvändiga dokumenten till systemet i ansökningsskedet. Kandidater som inte följer dessa frågor kommer inte att kunna göra anspråk på några rättigheter.

11- Om det fastställs att kandidaterna som ska anställas på kontrakt inte uppfyller villkoren som anges i detta tillkännagivande och relevant lagstiftning, kommer deras ansökningar inte att utvärderas. Dessutom kommer kontrakten för dem som befinns inte uppfylla ansökningsvillkoren att sägas upp utan ersättning och anmälan.

Günceleme: 16/01/2023 10:50

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar