Isbike Cykelskola Anmälningar startade

Isbike Cykelskola Anmälningar startade
Isbike Cykelskola Anmälningar startade

Gratis cykelträningar, som startade förra sommaren av İSPARK, fortsätter även i år. Registreringen har börjat för "Isbike Bicycle School" som ligger i Yenikapı och Maltepe Orhangazi City Park. Ansökningar kan göras via webbplatsen ofbikokulu.isbike.istanbul. Utbildningen börjar den 3 juni.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) tillhandahåller gratis cykelutbildning till tusentals människor. "Isbike Bicycle School", som startades förra sommaren av İBB:s dotterbolag İSPARK, fortsätter även i år. Istanbulbor i alla åldrar, från 3 till 7, kommer att kunna delta i de kostnadsfria träningssessionerna som börjar den 70 juni i Yenikapı och Maltepe Orhangazi City Park.

DET ÄR MÖJLIGT ATT LÄRA PÅ 4 TIMMAR

Deltagarna kommer att kunna lära sig tricken med cykling på så lite som 4 timmar, tillsammans med erfarna tränare. De som vill gå cykelutbildning kan enkelt ansöka på adressen ofbikingokul.isbike.istanbul.

LÄR I SKOLAN, TUR ISTANBUL MED ISBIKE

İSPARK tillhandahåller service med cirka 300 tusen smarta cyklar som finns på 3 punkter i staden. Cykelälskare kan hyra cyklar från İsbike-stationer i Europa och Anatolien och på sidan av İSPARK; De kan resa från Florya till Küçükçekmece, från Karaköy till Sarıyer, från Bakırköy till Fatih, från Bostancı till Kartal, Pendik och Kurtköy, från Üsküdar till Beykoz. På rutten Zeytinburnu-distriktet kan de använda cyklar för stadstransport i Gaziosmanpaşa, Büyükçekmece och Ümraniye.

Smarta cyklar kan enkelt hyras genom att ladda ner mobilapplikationen İsbike i Google Play-App Store.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar