Anbud för Gaziemir Transformation Second Stage den 16 juni

Gaziemir Donusum kommer att lämna anbud på den andra etappen i juni
Anbud för Gaziemir Transformation Second Stage den 16 juni

Stadsomvandlingsarbetet fortsätter oavbrutet, under försäkran och garanti från Izmir Metropolitan Municipality, med principerna om 100 procent konsensus och omvandling på plats. Metropolitan Municipality kommer att lägga bud på byggandet av den andra etappen, som omfattar cirka 300 oberoende enheter i Gaziemir Aktepe Emrez Urban Transformation Area, den 16 juni.

I linje med visionen om "resilient city" från Izmirs storstadsborgmästare Tunç Soyer, tas ytterligare ett viktigt steg i stadsförändringsarbetet som utförs i sex regioner i Izmir. Den 300 juni kommer Metropolitan Municipality att lägga bud på den nyckelfärdiga konstruktionen av den andra etappen, som omfattar cirka 16 oberoende enheter, i Gaziemir Aktepe Emrez Urban Transformation Area.

Ett protokoll undertecknades med İZBETON, ett dotterbolag till Metropolitan, för den första fasen, som omfattar cirka 300 oberoende enheter i Gaziemir Aktepe-Emrez Urban Transformation Area, och byggarbetet påbörjades.

Byggprocessen startade i två steg

Borgmästaren i İzmir Metropolitan Municipality, Tunç Soyer, sa att de var ett exempel för Turkiet med sina stadsförvandlingsarbeten i Izmir och sa: "Trots den ekonomiska krisen påskyndade vi stadsomvandlingsprocessen som vi lovade. kazanvi tjatade. Medan försoningsförhandlingarna fortsätter med förmånstagarna i Gaziemir, kommer byggandet av den första och andra fasens bostäder under ägandet av Metropolitan att börja för mottagarna, å andra sidan, sa han.

10 tusen bostäder, arbetsplatser, turism- och handelsenheter ska byggas

När det 122 hektar stora projektet är klart kommer cirka 10 tusen bostäder, arbetsplatser, turism- och handelsenheter att byggas i regionen. På så sätt kommer regionen mittemot Fair İzmir att bringas i harmoni med staden.

Izmir Metropolitan Municipality planerade projektområdet i Aktepe-Emrez som ett grönområde runt bäcken. Dessa områden kommer att anordnas i enlighet med olika aktiviteter såsom gång- och cykelbanor och utomhusidrottsplatser. Med projektet utökades områden som kulturlokaler, hälsovårdsanläggningar och kommunala serviceområden och deras tillgänglighet säkerställdes. En fotgängaraxel har bestämts, som lätt kan användas av fotgängare och där kommersiell aktivitet kommer att vara intensiv. Altan Aydın Caddesi planerades som den huvudsakliga kommersiella axeln, där kommersiell verksamhet bedrivs intensivt och där kommersiella enheter under bostadshus kommer att placeras. Med principen om platsförvandling kommer inte bara bostädernas ägare utan även butiksinnehavarna och företagarna i området att fortsätta sin kommersiella verksamhet på samma plats efter omvandlingen.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar