Vilka dokument krävs för att göra DASK?

etisk försäkring
etisk försäkring

Obligatorisk jordbävningsförsäkring i Turkiet, som är ett jordbävningsland, är en försäkring som varje fastighetsägare bör ha. Det är dock viktigt att vara förberedd på den information som krävs för att ha en TCIP och att snabbt få fram dokumenten. Ethica Försäkring Biträdande generaldirektör Işıl Akyol gav viktig information om de dokument som krävs för att ha TCIP och vad som bör beaktas i TCIP-processen.

Dessa dokument krävs när du gör DASK

Akyol, biträdande chef för Ethica Sigorta, gjorde följande förslag till husägare som vill ha TCIP:

DASK är en obligatorisk försäkring för villaägare. I hemköps- och försäljningsprocesser kan husägare uppleva förvirring om de nödvändiga dokumenten under TCIP. När du tecknar TCIP-försäkring är bristen och riktigheten i dokumenten mycket viktig, eftersom policyn är utarbetad enligt dessa dokument. gäller för bostäder obligatorisk jordbävningsförsäkring För detta efterfrågas fem viktiga uppgifter av försäkringsbolag. Den första av dessa är TR:ns personnummer samt namn och efternamn på den som ska teckna försäkringen. För det andra adress och för det tredje mobiltelefon. I den fjärde artikeln, lagfarten, som innehåller teknisk-officiell information om byggnaden och dess skador, och slutligen, krävs lägenhetens bruttokvadratmeter under TCIP. I informationen om de byggnader som ska försäkras ska, förutom den öppna adressen, byggnadsstil, antal våningar och skadestatus anges. Att missa denna information kan orsaka allvarliga problem i försäkringsprocessen. Av denna anledning, när du gör TCIP, bör dokumenten förberedas helt. Om den försäkrade inte är en person utan ett företag krävs uppgifter om juridisk person såsom skattenummer.

Hur görs DASK, vad bör man tänka på?

Med TCIP-policyförfrågan kan den aktuella TCIP-statusen för ett hus läras ut. TCIP-förnyelse och TCIP-betalningsprocesser, som husägare söker efter jordbävningsförsäkringspriser, krävs när man skapar ett nytt abonnemang för hus. TCIP, där avgiften kan betalas online och försäkringserbjudanden kan erhållas, krävs innan man ansluter el, vatten och naturgas som en obligatorisk försäkring. Vid fel i handlingarna kan försäkring inte göras, så informationens riktighet är den viktigaste frågan. I TCIP, som är en obligatorisk försäkringstyp som ger garanti mot jordbävningsrisk, kan erbjudanden från försäkringsbolag granskas för att få ett bra pris. Det bör också noteras att oavsett andra försäkringstyper så ändras TCIP-priserna inte och kan köpas snabbt över internet. Det viktiga att veta om förnyelseprocessen angående denna försäkring är att försäkringen förnyas årligen. TCIP, som måste förnyas innan försäkringen löper ut, försäkrar byggnaden och lägenheten mot risken för jordbävningar. – Nyhetsbyrån Milli Gazete

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar