Vem är Cenk Eren? Hur gammal är Cenk Eren och var kommer han ifrån?

Vem är Cenk Eren? Hur gammal är Cenk Eren och var kommer han ifrån?
Vem är Cenk Eren? Hur gammal är Cenk Eren och var kommer han ifrån?

Den berömda sångarens Cenk Erens liv kom i förgrunden. Så vem är Cenk Eren? Hur gammal är Cenk Eren, var kommer han ifrån? Här är våra svar på dina frågor...

Cenk Eren, riktigt namn High Venice Februari 3 1966 Han är en turkisk sångare född i Ankara.
Cenk Eren föddes 1966. 55 år gammal och Ankaraär från. Cenk Eren var intresserad av dans i mycket ung ålder och därför dansade han efter gymnasiet i Kulturministeriets statliga folkdansensemble i ett år. Murathan Mungan döpte sig själv till "Cenk Eren" för att bli ett mer minnesvärt namn för hans scenliv under dessa år. Han började sin musikkarriär i Ankara och började uppträda på nattklubbar. 1985 gick han med i Polyphonic Youth Choir vid Ankara Radio, där han började arbeta som körist. Han sa upp sig härifrån och ville lägga stor vikt vid sitt scenarbete. Mellan 1986-1988 började han sin militärtjänst vid Engineering School i Narlıdere, Izmir, och avslutade sin tjänst i Alanya. Efter att ha bott i Alanya i tre år flyttade han till Istanbul 1993 och började arbeta på ett album.

Hans första album 'Ve Cenk Eren' släpptes 1995. Med det här albumet började han inta scenen på många nattklubbar i Istanbul. År 2000 presenterade han ett TV-program som heter "Star Wars" på Star TV. 2003 släppte han sitt tredje soloalbum, "Kader Çıkmazı", från Marşandiz Music. 2004 gjorde han ett album som heter 'Muhteşem İkili' med Nükhet Duru på Show TV. 2006 släppte han sitt fjärde soloalbum "Kiraz Season", och han tolkade tre Sezen Aksu-låtar i denna låt. Levent Yüksel var sångcoachen för albumet. När han återvände till musiken 2012 släppte han singeln "Take My Cassette". Singeln består av totalt 5 låtar. 2013 omhändertogs han i en operation som utfördes av direktoratet för Narkotiska brott i Istanbul. En stämningsansökan väcktes mot honom för narkotikahandel. Han dömdes till 5 års fängelse den 18 maj 16, i slutet av rättegången, som varade i 2018 år. I rätten som hävdade att de beslagtagna ämnena var kokain höjdes straffet och straffet höjdes till 6 år och 7 månader. Cemal Hünal och Cenk Eren släpptes dock senare. 6 släppte han singeln "Less Zehir Less Da Bal". Samma år hävdades det att Cenk Eren var nära det då styrande AK-partiet, men Eren uppgav i en intervju att han inte var från AKP, inte heller från CHP, och att han inte tvekade att säga bra eller dåligt om vilket parti som helst. 2014 släpptes ett album som heter 'Repertoire - Ferdi Özbegen Songs'. Albumet släpptes den 2016 december 8. Det första klippet på albumet spelades in för låten "O Günler". Det andra klippet på albumet spelades in för låten "We Had a Song" med fansresultaten. Efter att ha tagit ett uppehåll i två år släppte han singeln "Geçtük Sevdadan". 2016 fortsatte hon sin 'Repertuvar'-projektalbumserie med sitt album "Selda Bağcan Şarkıları".

Cenk Eren album

  • 1995 – Och Cenk Eren
  • 2000 – Dina ögon
  • 2003 – Återvändsgränd
  • 2004 – The Magnificent Duo (med Nükhet Duru)
  • 2006 – Körsbärssäsongen
  • 2009 – Min vändpunkt
  • 2015 – Repertoar: Tanju Okan Songs
  • 2016 – Repertoar: Ferdi Özbegen Songs
  • 2019 – Repertoar: Songs of Selda Bağcan
  • 2021 – Repertoar: Barış Manço Songs

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar