Flyg från Pegasus Airlines Sabiha Gökçen Zafer flygplats har påbörjats

Flyg från Pegasus Airlines Sabiha Gokcen Zafer flygplats har påbörjats
Flyg från Pegasus Airlines Sabiha Gökçen Zafer flygplats har påbörjats

Pegasus, ett av landets ledande flygbolag, startade flyg mellan Sabiha Gökçen och Zafer Airport. Förutom internationella flygningar till Bryssel, Köln och Düsseldorf kommer Pegasus också att bedriva ömsesidiga flygningar mellan Sabiha Gökçen flygplats och Zafer flygplats varje onsdag kl 22:05, och mellan Zafer flygplats och Sabiha Gökçen flygplats kl 07:35 varje torsdag.

Pegasus Airlines gjorde sin första internationella flygning från Bryssel till Zafer Airport, som är Turkiets första regionala flygplats. Pegasus, ett av landets ledande flygbolag, kommer att fortsätta sina inrikesflyg från Sabiha Gökçen flygplats, samt internationella flygningar till Zafer flygplats som Bryssel, Düsseldorf och Köln. Planerade flygningar mellan Pegasus Airlines och Zafer Airport kommer att fortsätta med ömsesidiga flygningar från Sabiha Gökçen Airport till Zafer Airport varje onsdag kl 22:05, och från Zafer Airport till Sabiha Gökçen Airport varje torsdag kl 07:35.

Regelbundna flygningar varje vecka mellan Zafer flygplats och Sabiha Gökçen flygplats kommer också att bidra till den ekonomiska och sociala utvecklingen i provinserna Kütahya, Afyon och Uşak, vilket har stora fördelar för Turkiets jordbruk, handel och turism. Med sina ökande reguljära flygningar, infrastruktur och faciliteter kommer Zafer Airport att fortsätta att erbjuda långsiktiga och permanenta lösningar för regionens inhemska och internationella flygtransporter.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar