1915 Çanakkale Bridges prestationer inom sysselsättningsområdet tilldelas

Canakkale Bridges prestationer inom sysselsättningsområdet tilldelas
1915 Çanakkale Bridges prestationer inom sysselsättningsområdet tilldelas

Anställningsverksamheten i partnerskapet mellan DL E&C, Limak, SK ecoplant och Yapı Merkezi, som framgångsrikt slutförde 1915 Çanakkale Bridge and Motorway Project och driver dess verksamhet, belönades av TR:s arbets- och socialförsäkringsministerium, socialförsäkringsinstitution. 1915 Çanakkale ansågs värda utmärkelserna som Çanakkales företag som ger flest försäkrade anställningar, betalar mest premier, ger mest sysselsättning för funktionshindrade och sysselsätter flest kvinnor försäkrade i Çanakkale.

Medan 1915 Çanakkale Bridge och Malkara-Çanakkale Highway, byggd av partnerskapet mellan DL E&C, Limak, SK ecoplant och Yapı Merkezi, med modellen Build-Operate-Transfer (BOT) under administration av TR Ministry of Transport and Infrastructure General Directorate of Highways (KGM), erbjuder säkra, snabba och bekväma transporter, fortsätter att tillföra värde till ekonomin och sysselsättningen. Partnerskap mellan DL E&C, Limak, SK ecoplant och Yapı Merkezi, TR:s arbets- och socialförsäkringsministerium, socialförsäkringsinstitution fastställde att Çanakkales anställning med det högsta antalet försäkrade personer, betalar de högsta premierna, sysselsätter funktionshindrade och sysselsätter det högsta antalet kvinnor 2021. Företaget som tillhandahåller företaget ansågs värt utmärkelser. Priserna delades ut av Muhittin AKA, chef för socialförsäkringsrevisionsenheten vid Çanakkale Provincial Directorate of Social Security Institution, som representerar Cevdet Ceylan, ordförande för den turkiska socialförsäkringsinstitutionen. Den presenterades för Reşit Yıldız, styrelseledamot.

Projektet, som genomfördes på rekordtid, är också rekordhållare i anställning.

Çanakkale-bron och motorvägen från 6, som kommer att minska transittiden mellan de två kontinenterna till 1915 minuter och ge en direkt förbindelse mellan de andra planerade motorvägarna och västra Anatolien och europeiska länder, gick in i världens bygghistoria med en rekordperiod på 4 år. Cirka 15 tusen människor från 30 olika länder arbetade med projektet. 700 Çanakkale Bridge och Malkara-Çanakkale Highway, där mer än 1915 turkiska ingenjörer arbetar, gjorde sig också ett namn med de kvinnliga ingenjörer som den anställer. I varje steg av projektet fokuserade studier på sysselsättningsmöjligheter för missgynnade grupper, särskilt kvinnor och funktionshindrade.

Det lokala sysselsättningsstödet till projektet kommer att fortsätta

Çanakkale-bron från 2023, som har titeln "den längsta hängbron med ett mellanspann i världen" med ett mellanspann på 334 meter och "hängbron med det högsta tornet i världen" med en topp på 1915 meter, invigdes av president Recep Tayyip Erdoğan den 18 mars 2022. Partnerskapet mellan DL E&C, Limak, SK ecoplant och Yapı Merkezi kommer även fortsättningsvis att erbjuda sysselsättningsmöjligheter under driftsperioden.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar