Praktikanter på KOMEK Lär dig göra och flyga UAV

Praktikanter på KOMEK Lär dig göra och flyga UAV
Praktikanter på KOMEK Lär dig göra och flyga UAV
Prenumerera  


Praktikanter som deltar i Radio Controlled Model Aircraft Course som öppnades i Konya Metropolitan Municipality Vocational Training Courses (KOMEK) lär sig hur man bygger och flyger obemannade flygfarkoster. Konya Metropolitan Municipality borgmästare Uğur İbrahim Altay sa att i slutet av utbildningarna gav de också utrustningsstöd till lagen som kommer att delta i tävlingar som TEKNOFEST, och sa att de öppnade horisonterna för unga människor med nya generationers kurser.

Konya Metropolitan Municipality borgmästare Uğur İbrahim Altay uttalade att obemannade flygfarkoster, som blir mer och mer utbredda idag, kommer att komma in i mänskligt liv mer i många områden inom en snar framtid, och att utbildningar ges även på detta område. President Altay sa: "Förutom de manuella färdigheterna hos våra praktikanter; flygprincip, aerodynamik, styrka, flygsäkerhetsregler och hur flygplanets hjälpdelar rör sig förklaras i praktiken. Aileron-Elevator-Rudder-Flap-Gas-system, som är flygplanshjälpdelar, visas också i praktiken." sa.

I slutet av träningarna kommer lagen som ska delta i viktiga tävlingar som TEKNOFEST; Genom att notera att utrustningsstöd som telemetri, autopilot och bildbehandlingssystem också tillhandahålls, tillade ordförande Altay att som KOMEK kommer de att fortsätta att öppna unga människors horisonter med nya generationers kurser.

I de utbildningar som studenterna vid institutionen för flygteknik, flygplansmotorunderhåll, elektrisk elektronik, mekatronik, maskinteknik och flygledning deltog i, flög praktikanterna de UAV de byggde vid Alaaddin KOMEK i regionen där flygtillståndet beviljades i Selçuklu Sarayköy-distriktet.

Var den första att kommentera

Yorumlar