Ritningar har ritats i KİPTAŞs Tuzla Bright Houses-projekt!

Ritningar har ritats i KİPTAŞs Tuzla Bright Houses-projekt!
Ritningar har ritats i KİPTAŞs Tuzla Bright Houses-projekt!
Prenumerera  


Ett rekordstort deltagande uppnåddes i "Tuzla Aydınlık Evler"-projektet, den billigaste ansökan om socialt boende i Turkiet, bestående av totalt 13 oberoende enheter, vars grund lades den 2021 december 343 av İBBs dotterbolag KİPTAŞ. Talar vid ritningsceremonin som hölls bland 158 tusen 42 personer godkända av notarius publicus, IMM:s ordförande Ekrem İmamoğlu"Vi kommer att fortsätta att skapa affärer för Istanbul. I varje aspekt av Istanbul; Från sociala bostäder till dess infrastruktur, från företaget som tillverkar flest tunnelbanor i världen till Istanbul, grönområdena är mest under en period. kazanVi kommer att fortsätta att vara en noggrann ledning i varje ärende, tills vi når dıran kommun. Och i slutet av dagen kommer vi att göra 16 miljoner människor i denna stad lyckliga. Vi har aldrig varit och kommer aldrig att göra ett försök att göra en handfull människor glada, säger han.

Istanbul Metropolitan Municipality (İBB) dotterbolag KİPTAŞ fastställde förmånstagarna för Turkiets billigaste sociala bostadsprojekt "Tuzla Aydınlık Evler", vars grund lades den 13 december 2021, med ett lotteri som hölls i närvaro av en notarie. Ritningsceremonin för projektet, som kommer att bestå av 312 bostäder, 21 kommersiella områden och 1 dagis, hölls av IMM:s ordförande. Ekrem İmamoğlumed deltagande av KIPTAS huvudkontorsbyggnad i Zeytinburnu. Genom att dela informationen om att det fanns nästan 343 tusen ansökningar till projektet, som består av totalt 160 oberoende enheter, med rekordstort deltagande, underströk İmamoğlu att denna situation berodde på medborgarnas förtroende för IMM.

İMAMOĞLU: VI GÖR ALLA AFFÄRER INFÖR FOLKENS ÖGON

İmamoğlu förklarade skälen till att lita på dem, "Vi är transparenta. Allt vi gör gör vi inför människor. Det finns ingen känsla, ingen handling i bakgrunden. KİPTAŞ är företaget och institutionen för 16 miljoner människor och agerar med känslan av "vad kan vi producera för 16 miljoner människor". Han lägger sina resurser på en bra återuppbyggnad av denna stad och på att människor äger fastigheter med rätt bostadsmodell. Plus; avslöjar sin kamp för att tillhandahålla bostäder till människor i behov av sociala bostäder på billigast möjliga sätt. Plus; Man strävar efter att implementera campus med hög livskvalitet och konstruktion och där lyckliga individer bor. Förutom transparens finns en hög kvalitetskänsla i mitten. Utöver detta hanterar vi en modell som tillåter människor att äga sina hem, genom att hålla ceremonier och lottdragning framför kamerorna på ett så tydligt och lagligt sätt vid punkten för vem som ska köpa, det vill säga cirka 170 XNUMX personer förtroende.

UPPMANAR SAMARBETE TILL FASTIGHETSÄGARE

İmamoğlu betonade att deras mål är att producera sociala bostäder för medborgarna till de mest överkomliga priserna i Turkiet, "Vi uppmanar också alla fastighetsägare som vill samarbeta med oss ​​i denna mening. Vi producerar säkra projekt. Vi producerar rätt affär. Dörren till KİPTAŞ är öppen för alla personer och institutioner som bara tänker på att använda sin mark på ett bra sätt. Vårt intresse och vår syn på processen är att ta de hälsosammaste, högsta kvalitativa och maximalt värdeproducerande projekten till Istanbul. kazanär att klättra. Låt dem komma. Låt dem dela sina processer med oss. Vi är en institution redo att producera så mycket sociala bostäder som Istanbul behöver.” Genom att påminna om att det finns hinder framför dem i denna mening sa İmamoğlu: "Vi vet att till och med den indelade marken KİPTAŞ -jag förklarade hur de köpte den - förvandlade den till grönområde genom att använda majoriteten i församlingen - vilket vår lagliga kampen fortsätter. Även vår egen mark, genom att betala pengarna i sin egen tid, till institutionen. kazan(Det finns till och med en modell vid ingången till vår KIPTAŞ-byggnad), som gör den marken till ett grönområde... Varför? Den här institutionen borde inte göra affärer där", sa han.

"LÅT OSS STÖDJA OSS, INTE MÄRKE DET"

På så sätt betalades miljontals lira till vissa människor genom att betala höga pengar. kazanImamoglu sa att filen som de undersökte inom institutionen konfiskerades av inrikesministeriet. "I denna mening, trots alla dessa svårigheter, producerar vi både mark och bostäder," sa İmamoğlu och sa:

”Av denna anledning bjuder jag in institutioner och organisationer. Vi inbjuder 39 distriktskommuner att samarbeta med oss ​​med känslan av att vara en del av processen för KİPTAŞ, det pålitliga dotterbolaget till İBB. Låt dem stödja oss, inte hindra oss. Vart jag än går bjuder jag in borgmästaren i det länet. Vart jag än går, bjuder jag in dig till den banbrytande ceremonin. Vart jag än går bjuder jag in borgmästaren i det distriktet till öppningsceremonin eller nyckelhanteringsceremonin. Varför? Borgmästaren i distriktet där är också en borgmästare vald av folkets röst, och jag är borgmästaren i Metropolitan, vald av folkets röst. Vi ska producera respekt för varandra, tillsammans ska vi skapa jobb åt våra människor. I detta avseende inbjuder jag våra 39 distriktskommuner att samarbeta med oss ​​för att ta fram detta arbete. Då kommer vi alla att hamna i en position som är mer prestigefylld i medborgarnas ögon och kan möta medborgarna på ett mer meningsfullt sätt i nästa val. I detta avseende känner jag att våra borgmästare, som försöker stämma, förhindra och ta fram särskilda stämningar mot några av våra processer, är fångade i den politiska turbulens som skapas mot oss, mig själv och vår administration. Låt dem sluta. Den turbulensen kommer att skada dem. De som fastnat i den turbulensen borde tro att de i nästa val inte ens kommer att kunna träda fram inför medborgarna och be om röster. Låt dem producera arbete. Låt dem vara med jobbskaparen. Låt dem motsätta sig det vi inte producerar. Dessa människor, dessa människor, vet mycket väl vilka borgmästare de är. Jag kallar dem härifrån: De borde göra en speciell ansträngning för att skapa affärer med oss.”

"VI KOMMER GÖRA 16 MILJONER MÄNNISKOR I DEN STADEN GLADDA"

İmamoğlu betonade att de kommer att fortsätta att producera affärer för Istanbul, "I varje aspekt av Istanbul; Från sociala bostäder till dess infrastruktur, från företaget som tillverkar flest tunnelbanor i världen till Istanbul, grönområdena är mest under en period. kazanVi kommer att fortsätta att vara en noggrann ledning i varje ärende, tills vi når dıran kommun. Och i slutet av dagen kommer vi att göra 16 miljoner människor i denna stad lyckliga. Vi har aldrig varit och kommer aldrig att göra ett försök att göra en handfull människor glada, säger han. KİPTAŞ General Manager Ali Kurt delade också detaljerad information om projektet i sitt tal. Kurd; Han uppgav att totalt 164 5 158 deltagare ansökte till projektet och efter notarieprövningen ingick totalt 42 ​​5 2022 kandidater i lottdragningen. Kurt påminde om att de satte datumet den 10 januari XNUMX som datum för dragningen, "Men eftersom nästan alla av vårt företags ledningspersonal, inklusive jag själv, fångade Kovid under denna process, satte vi vårt företag i karantän under en period av XNUMX dagar - förutom våra obligatoriska arbeten. På grund av denna försening ber vi om ursäkt till våra rättighetsinnehavare, som har väntat med spänning, för att ha orsakat denna försening.”

KURT: "VI ÄR ETT AV DE MEST REVIDERADE FÖRETAGEN"

Kurt betonade att det rekordstora deltagandet i projektet avslöjar behovet av sociala bostäder för människorna, sade Kurt: "Dessa siffror ger oss, som KİPTAŞ, ett stort ansvar i dessa dagar, där det blir svårare för våra låginkomstmedborgare att bli husägare, vars inkomstnivå minskar dag för dag.” När de noterade att till skillnad från föregående period försöker de blockera dem med hindren mot KİPTAŞ under den nya İBB-administrationen, sa Kurt: "Alla våra projekt vi har gjort under den nya perioden har lagfart. Alla är projekt som följer lagstiftningen och är licensierade. I motsats till manipulationen har vi inga olagliga projekt. Vi är kanske ett av de mest granskade företagen i Turkiet. Det är uteslutet för oss att göra tvärtom. Istället för att blockera de projekt som hundratusentals människor hoppas på, förväntar vi oss att vissa sektorer tar dessa projekt som exempel och blir intressenter. Särskilt genom att anlita vissa stiftelsers advokater vill jag varna dem som attackerat oss inom lagens ram. Vi kommer att försvara alla våra projekt ordentligt inom lagens ram. Jag skulle vilja informera dig om att vi kommer att dela de manipulativa åtgärderna mot oss här med allmänheten inom en snar framtid, med deras information och dokument."

Efter talen drog İmamoğlu och den medföljande delegationen lottdragning för att fastställa de första förmånstagarna i närvaro av Bakırköy 23:e notarius publicus. Dragningen sändes live.

Var den första att kommentera

Yorumlar