Särskilt transportstöd för medborgare som har PCR-tester fortsätter i Eskişehir

Särskilt transportstöd för medborgare som har PCR-tester fortsätter i Eskişehir
Särskilt transportstöd för medborgare som har PCR-tester fortsätter i Eskişehir
Prenumerera  


Eskişehir Metropolitan Municipality fortsätter sitt särskilda transportstöd för medborgare som har PCR-test, vilket det började för att minska risken för kontaminering.

Metropolitan Municipality, som tillhandahåller gratis transportstöd till medborgarna på begäran från provinsdirektoratet för hälsovård, får full poäng från medborgarna med denna tjänst. Det uppgavs att sedan den första dagen av tjänsten har nästan 10 tusen medborgare som har testats men inte har ett fordon, fått transportstöd till den närmaste punkten till sina hem med bussar. Påpekar att de väntar på privata bussar framför City Hospital, Yunus Emre State Hospital och ESOGÜ Faculty of Medicine, som är de sjukhus där Covid-19-testtätheten är högst, och att maximalt 13 passagerare transporteras in fordonens särskilda utrymmen, uppgav myndigheterna att fordonen desinficeras av specialteam efter varje resa.

Var den första att kommentera

Yorumlar