Gazi University Rektor Yıldız besökte TCDD General Manager Akbaş

Gazi University Rektor Yıldız besökte TCDD General Manager Akbaş
Gazi University Rektor Yıldız besökte TCDD General Manager Akbaş

Gazi University Rektor Prof. Dr. Musa Yıldız besökte generaldirektören för Republiken Turkiets statliga järnvägar (TCDD) Metin Akbaş och presenterade certifikatet för plantan som planterats i hans namn.

Gazi University Rektor Prof. Dr. Musa Yıldız och den medföljande delegationen besökte TCDD:s generaldirektör Metin Akbaş på hans kontor. Rektor Yıldız, som gav information om studierna som genomförts av universitetet, uppgav att de förde 7 500 XNUMX plantor till marken inom ramen för de beskogningsstudier som genomfördes i samarbete med Generaldirektoratet för skogsbruk - Gazi University. Genom att säga, "Det mest värdefulla arvet vi kommer att lämna till framtida generationer är ett grönare Turkiet," noterade Musa Yıldız att de vid varje tillfälle vidtar åtgärder för att förbättra den gröna strukturen i vårt land. Inom ramen för skogsplanteringsstudier, Prof. Metin Akbaş, General Manager för TCDD. Dr. Förklarar att de planterat plantor i Fuat Sezgin-skogen, Gazi University rektor Prof. Dr. Musa Yıldız överlämnade certifikatet för plantan till Metin Akbaş.

TCDD:s generaldirektör Metin Akbaş uttalade att de som järnvägar stöder alla typer av arbete för att utöka grönområdena i vårt land, uttryckte sin tillfredsställelse. Akbaş betonade att de arbetar i partnerskap med universitet inom många områden, och betonade att denna situation kommer att fortsätta i skogsbruksaktiviteter, och Gazi Universitys rektor Prof. Dr. Tack till Musa Yıldız.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar